Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У ЛК НП вулицю вибрати можна, у боксі її немає. Кнопку оновлення вулиць та відділень натиснув, але наскільки я знаю, вулиці одразу не з'являться (?). Чи можна зробити, щоб вулиця була доступна до вибору зараз?
[file]18741[/file]
[file]18742[/file]
У ЛК НП вулицю вибрати можна, у боксі її немає. Кнопку оновлення вулиць та відділень натиснув, але наскільки я знаю, вулиці одразу не з'являться (?). Чи можна зробити, щоб вулиця була доступна до вибору зараз?
Суханицький Андрій OneBox CORP написав: Спробуйте оновити список адрес у налаштуваннях інтеграції
Натискав насамперед. Начебто траплялася інформація, що при натисканні вулиці все одно оновлюються раз на місяць. Ця вулиця раніше була із системою.
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP написав:
Спробуйте оновити список адрес у налаштуваннях інтеграції
[/quote]
Натискав насамперед. Начебто траплялася інформація, що при натисканні вулиці все одно оновлюються раз на місяць. Ця вулиця раніше була із системою.
Можливо вулицю було перейменовано, або довідники нової пошти не оновлені згідно з актуальним списком. Тут я не зможу допомогти, потрібно перевіряти, що віддається по апі новою поштою
Можливо вулицю було перейменовано, або довідники нової пошти не оновлені згідно з актуальним списком. Тут я не зможу допомогти, потрібно перевіряти, що віддається по апі новою поштою
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар