Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Бодяко Дмитро Співробітник написав: У цій дії немає налаштувань.
1. Як дивно, а від куди брати дані для відправки в НП і УП там купа налаштувань? 2. Чому знаки що спрацьовує по крону, але написано що дією https://prnt.sc/ukzr5v?
[quote]
Бодяко Дмитро Співробітник написав:
У цій дії немає налаштувань.
[/quote]
1. Як дивно, а від куди брати дані для відправки в НП і УП там купа налаштувань?
2. Чому знаки що спрацьовує по крону, але написано що дією https://prnt.sc/ukzr5v?
Бодяко Дмитро Співробітник написав: 1. У мене немає відповіді на це запитання
А хто може відповісти?
[quote]
2. Це виправлено в mvp
[/quote]
Подивився не виправлено
Тут дивився https://womanparadise.crm-onebox.com/admin/shop/workflowstatus/79/action/new/
Ось https://prnt.sc/ul0eg6
Project branch green-mvp
Чому?
[quote]
1. У мене немає відповіді на це запитання
[/quote]
А хто може відповісти?
1. Бо крім версії кожен бокс має ще й дату останнього оновлення. Так ось дані в боксі, який оновлювався вчора, не рівні даними на боксі, який оновлювався позавчора (чисто для прикладу, я не знаю коли вказаний бокс оновлювався) 2. на жаль, у мене немає конкретного списку людей, які знають відповіді на те чи інше питання)
1. Бо крім версії кожен бокс має ще й дату останнього оновлення. Так ось дані в боксі, який оновлювався вчора, не рівні даними на боксі, який оновлювався позавчора (чисто для прикладу, я не знаю коли вказаний бокс оновлювався)
2. на жаль, у мене немає конкретного списку людей, які знають відповіді на те чи інше питання)
Бодяко Дмитро Співробітник написав: 1. Бо крім версії кожен бокс має ще й дату останнього оновлення. Так ось дані в боксі, який оновлювався вчора, не рівні даними на боксі, який оновлювався позавчора (чисто для прикладу, я не знаю коли вказаний бокс оновлювався)
Бокс сьогодні вивантажили, чому там цього немає?
[quote]
1. Бо крім версії кожен бокс має ще й дату останнього оновлення. Так ось дані в боксі, який оновлювався вчора, не рівні даними на боксі, який оновлювався позавчора (чисто для прикладу, я не знаю коли вказаний бокс оновлювався)
[/quote]
Бокс сьогодні вивантажили, чому там цього немає?
Купріян Влад Валерійович Клієнт написав: Бодяко Дмитро Співробітник писав/а:1. Тому що крім версії кожен бокс має ще й дату останнього оновлення. Так ось дані в боксі, який оновлювався вчора не рівні даними на боксі, який оновлювався позавчора (чисто для прикладу, я не знаю коли вказаний бокс оновлювався) Бокс сьогодні вивантажили, чому там цього немає?
?
[quote]
Купріян Влад Валерійович Клієнт написав:
Бодяко Дмитро Співробітник писав/а:1. Тому що крім версії кожен бокс має ще й дату останнього оновлення. Так ось дані в боксі, який оновлювався вчора не рівні даними на боксі, який оновлювався позавчора (чисто для прикладу, я не знаю коли вказаний бокс оновлювався) Бокс сьогодні вивантажили, чому там цього немає?
[/quote]
?
Я не знаю що відповісти на? . Все, що я хотів написати з приводу оновлень є в моєму пості вище. там цього немає, тому що він не оновлений до версії, де зміни вже є – начебто максимально зрозуміло.
Я не знаю що відповісти на? . Все, що я хотів написати з приводу оновлень є в моєму пості вище. там цього немає, тому що він не оновлений до версії, де зміни вже є – начебто максимально зрозуміло.
Бодяко Дмитро Співробітник написав: Я не знаю що відповісти на? . Все, що я хотів написати з приводу оновлень є в моєму пості вище. там цього немає, тому що він не оновлений до версії, де зміни вже є – начебто максимально зрозуміло.
Як би зрозуміло, але незрозуміло чому бокс який вивантажується вивантажується не оновленим, як незрозуміло
[quote]
[/quote]
Як би зрозуміло, але незрозуміло чому бокс який вивантажується вивантажується не оновленим, як незрозуміло
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар