Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Після міграції на OneBox OS припинили працювати кастомні довідники NovaPoshta.
Не знаходить міста, які були лише у кастомних довідниках.
Скріншот проблеми додаю. Налаштування інтерфейсу правильні.
[file]13758[/file]
Після міграції на OneBox OS припинили працювати кастомні довідники NovaPoshta. Не знаходить міста, які були лише у кастомних довідниках. Скріншот проблеми додаю. Налаштування інтерфейсу правильні.
https://1b.app/ru/forum/logistics-and-delivery-services/10614-tz-novie-spravnochniki-dlya-naselennih-punktov-i-ulits/#answer32411
ось тут ваші довідники працює коли у вас доставка з типом НЕ склад-склад
а у зазначеному процесі у вас якраз склад-склад
Крім того, проблема не в місті, а у вулиці при доставці Склад - Двері. Просто не шукає вулиці. Ми вручну вибираємо Тип доставки, потім місто, але вулиця не шукається. Скріншот додаю.
Крім того, проблема не в місті, а у вулиці при доставці Склад - Двері. Просто не шукає вулиці. Ми вручну вибираємо Тип доставки, потім місто, але вулиця не шукається.
Скріншот додаю.
[file]13761[/file]
Легеза В'ячеслав Валеріанович я без вашої участі чудово можу прочитати коментарі Віктора. Від вас немає жодної допомоги, тільки засмічує наше обговорення.
[Легеза В'ячеслав Валеріанович #145] я без вашої участі чудово можу прочитати коментарі Віктора.
Від вас немає жодної допомоги, тільки засмічує наше обговорення.
Новосильний Віктор писав/ла: Максиме, вітаю, а Ви щось поправили? Запрацювало.
Так, я вам про це відповів скріншотом, що показав де працює.
[quote]
Новосильний Віктор писав/ла:
Максиме, вітаю, а Ви щось поправили? Запрацювало.
[/quote]
Так, я вам про це відповів скріншотом, що показав де працює.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар