Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
https://adapter.crm-onebox.com/app/ukrposhta/?searchfulltext=0503154876601
чомусь статус ТТН застряг на другому статусі
[file]13553[/file] - апі укрпочти видає все коректно
Добрий день. Ми отримуємо інформацію по 100 посилкам відразу за 1 запит, частина посилок які записані в бокс вже віддалені в Укрпошті і укрпочта віддає щось на кшталт "Посилання не знайдено" на запит зі 100 посилок. Щоб такого не відбувалося, вам потрібно закривати замовлення, які вже забрали, закрили і т.д. Закривати замовлення слід дією "Закрити" на етапі.
Добрий день. Ми отримуємо інформацію по 100 посилкам відразу за 1 запит, частина посилок які записані в бокс вже віддалені в Укрпошті і укрпочта віддає щось на кшталт "Посилання не знайдено" на запит зі 100 посилок. Щоб такого не відбувалося, вам потрібно закривати замовлення, які вже забрали, закрили і т.д. Закривати замовлення слід дією "Закрити" на етапі.
Мироненко Дмитро ФОП Мироненко Дмитро написав: незрозуміло, мене начебто конкретний трек цікавив, решта 100 впливати на нього не повинна
у даному випадку повинні, вище я описав чому. Спеціально для вас ми можемо зробити, щоб кожну ТТН трекало окремим запитом, що сповільнить роботу крона ~ у 100 разів, це займе близько 2 год доробки (буде у вигляді окремого налаштування в інтеграції). Також ви можете звернутися до розробників апі Укрпошти і попросити їх зробити, щоб апі не видавало помилку, якщо однієї зі 100 переданих ТТН при запиті на трекінг не існує.
[quote]
Мироненко Дмитро
ФОП Мироненко Дмитро написав:
незрозуміло, мене начебто конкретний трек цікавив, решта 100 впливати на нього не повинна
[/quote]
у даному випадку повинні, вище я описав чому. Спеціально для вас ми можемо зробити, щоб кожну ТТН трекало окремим запитом, що сповільнить роботу крона ~ у 100 разів, це займе близько 2 год доробки (буде у вигляді окремого налаштування в інтеграції). Також ви можете звернутися до розробників апі Укрпошти і попросити їх зробити, щоб апі не видавало помилку, якщо однієї зі 100 переданих ТТН при запиті на трекінг не існує.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар