Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Є дія на етапі https://rozpakui.crm-onebox.com/admin/shop/workflowstatus/326/action/new/
Який створює ТТН Нової пошти.
Але при перекладі через панель масових змін на цей етап, видає помилку [file]11554[/file]
Поля всі заповнені для ТТН, тому що вручну все створюється https://rozpakui.crm-onebox.com/admin/customorder/order/1790624/invoice/
[quote]
anonymous duck
OneBox production
Співробітник писав/ла:
Куди тицяти у замовленні щоб подивитися?
[/quote]
Ось інше тестове замовлення https://rozpakui.crm-onebox.com/admin/customorder/order/1685220/edit/
Перейти на етап Створити ТТН(НоваПошта)
anonymous duck OneBox production Співробітник писав/ла: Помилка "Description empty". Там де шаблон опису задаєш, напиши якесь слово на початку, щоб в описі вантажу щось завжди було
Так у мене ж формується опис автоматом з налаштувань інтеграції Ось сюди треба написати слово на початку? Воно ж тоді завжди буде підставлятися виходить
[quote]
anonymous duck
OneBox production
Співробітник писав/ла:
Помилка "Description empty". Там де шаблон опису задаєш, напиши якесь слово на початку, щоб в описі вантажу щось завжди було
[/quote]
Так у мене ж формується опис автоматом з налаштувань інтеграції [file]11663[/file]
Ось сюди треба написати слово на початку? Воно ж тоді завжди буде підставлятися виходить
Стрілець Антон Миколайович КТС Співробітник КТС писав/ла: Ось сюди треба написати слово на початку? Воно ж тоді завжди буде підставлятися виходить
ну а зараз у тебе не заповнене поле і в описі немає нічого. Хочеш щоб помилку не кидало – став слово чи букву. Очевидно все)
[quote]
Стрілець Антон Миколайович
КТС
Співробітник
КТС писав/ла:
Ось сюди треба написати слово на початку? Воно ж тоді завжди буде підставлятися виходить
[/quote]
ну а зараз у тебе не заповнене поле і в описі немає нічого. Хочеш щоб помилку не кидало – став слово чи букву. Очевидно все)
anonymous duck OneBox production Співробітник писав/ла:
Стрілець Антон Миколайович КТС Співробітник КТС писав/ла: Ось сюди треба написати слово на початку? Воно ж тоді завжди буде підставлятися виходить
Я заповнив поле у товару, але все одно видає помилку(
[quote]
anonymous duck
OneBox production
Співробітник писав/ла:
[quote]
КТС
Співробітник
КТС писав/ла:
[/quote]
[/quote]
Стрілець Антон Миколайович КТС Співробітник КТС писав/ла:
anonymous duck OneBox production Співробітник писав/ла:
Чому зараз видає помилку, якщо поле заповнено?
[quote]
КТС
Співробітник
КТС писав/ла:
[quote]
anonymous duck
OneBox production
Співробітник писав/ла:
[quote]
КТС
Співробітник
КТС писав/ла:
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Чому зараз видає помилку, якщо поле заповнено?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар