Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня, ми робили доопрацювання за розширеними довідками НП для відправки через НП логістик.
https://crm-onebox.com/ru/support/logistics-and-delivery-services/10614-tz-novie-spravnochniki-dlya-naselennih-punktov-i-ulits/
Там було прохання, щоб після населеного пункту, писалося, на жаль, лише області недостатньо для 100% ідентифікації населеного пункту в рамках області.
Чи можемо будь-ласка зробити видимим ще й район, при виборі населеного пункту? Скріншоти додаю.
[file]11369[/file]
[file]11370[/file]
Доброго дня, ми робили доопрацювання за розширеними довідками НП для відправки через НП логістик. https://crm-onebox.com/ru/support/logistics-and-delivery-services/10614-tz-novie... Там було прохання, щоб після населеного пункту, писалося, на жаль, лише області недостатньо для 100% ідентифікації населеного пункту в рамках області. Чи можемо будь-ласка зробити видимим ще й район, при виборі населеного пункту? Скріншоти додаю.
Добрий день. Наскільки я бачу - в API видачі населених пунктів Нової пошти https://devcenter.novaposhta.ua/docs/services/556d7ccaa0fe4f08e8f7ce43/operation... не всюди коректно заповнені райони. Район є в параметрі SettlementRegionsDescription видачі, але він тільки 1м мовою і не завжди коректний (може не бути, дорівнює населеному пункту, області і т.д.) Якщо вам це критично необхідно - можу проаналізувати видачу по селищах - якщо там дані "адекватніші" - оцінити відповідне доопрацювання.
Добрий день.
Наскільки я бачу - в API видачі населених пунктів Нової пошти https://devcenter.novaposhta.ua/docs/services/556d7ccaa0fe4f08e8f7ce43/operations/56248fffa0fe4f0da0550ea8 не всюди коректно заповнені райони.
Район є в параметрі SettlementRegionsDescription видачі, але він тільки 1м мовою і не завжди коректний (може не бути, дорівнює населеному пункту, області і т.д.)
Якщо вам це критично необхідно - можу проаналізувати видачу по селищах - якщо там дані "адекватніші" - оцінити відповідне доопрацювання.
Новосильний Віктор писав/ла: Доброго дня, я так і не отримав відповіді.
Добрий день. Це питання у нас на обговоренні коректності доопрацювання, за результатом обговорення – вам повідомимо.
[quote]
Новосильний Віктор писав/ла:
Доброго дня, я так і не отримав відповіді.
[/quote]
Добрий день. Це питання у нас на обговоренні коректності доопрацювання, за результатом обговорення – вам повідомимо.
Доброго дня для додавання району необхідне доопрацювання в 1ч. У старому методі, який ми використовували до цього до більшості населених пунктів, райони проставлялися автоматично на стороні НП (вони прям зашиті в назву населеного пункту), у цьому довіднику такого на жаль немає і нам потрібно буде робити це на своїй стороні.
Доброго дня для додавання району необхідне доопрацювання в 1ч. У старому методі, який ми використовували до цього до більшості населених пунктів, райони проставлялися автоматично на стороні НП (вони прям зашиті в назву населеного пункту), у цьому довіднику такого на жаль немає і нам потрібно буде робити це на своїй стороні.
Ви зробили гірше. 1. Виглядає максимально погано. Я просив: (область, район). Це є у моєму тексті вище. 2. Перестала повністю працювати відвантаження на НП логістик будь-яких замовлень (На API Logisitic йде місто З РАЙОНОМ). ТЕРМІНОВО ПОЧИНІТЬ, будь ласка.
Ви зробили гірше.
1. Виглядає максимально погано. Я просив: (область, район). Це є у моєму тексті вище.
2. Перестала повністю працювати відвантаження на НП логістик будь-яких замовлень (На API Logisitic йде місто З РАЙОНОМ).
ТЕРМІНОВО ПОЧИНІТЬ, будь ласка.
[file]11757[/file]
[file]11758[/file]
Там після вибору з дропдауна просто писати Ім'я міста, як завжди і було, ми не просили робити райно видимим десь крім дропдауна (також поводиться і область)
Там після вибору з дропдауна просто писати Ім'я міста, як завжди і було, ми не просили робити райно видимим десь крім дропдауна (також поводиться і область)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар