Відповіді:
1. Варіант 1ч. Вибираєш спосіб оплати при якому дія має спрацювати. Додаєш собі 10 дій з різними пачками способів оплати, спрацює лише одне потрібне та запише суму у вибране там поле.
3. Якщо хочеш цю комбінацію прямо в дії одному налаштовувати (оплата + доставка = потрібне додаток) займе години 2
23.08.2021, 21:04
Оригінальний коментар доступний на версії: ru
Гаразд умовив. Давай зробимо в одній дії, тільки що це працювало правильно і воно було оптимізовано. Щоб не вийшло так, що навантаження те саме з 10-ма діями (як зараз) і однією дією. Розписати логіку чи ти все зрозумів?)
25.08.2021, 13:14
Вказуємо дві умови.
Умова 1. Якщо один із цих способів оплати (вибрати три способи оплати, може в мультисписок)
"І"
Умова 2. Якщо одне з цих джерел (вибрати 4 джерела в мультисписок)
Тоді записати в додаткове поле.
25.08.2021, 16:14
Угу, я так і хотів робити. У тебе ж умова І між способами оплати не може ніколи виконатись, тому що спосіб оплати завжди 1. Запустив процедуру виставлення рахунку
25.08.2021, 16:29
мужик, все працює. АЛЕ :):):)
Я трохи метнувся з логікою дії. Треба його трохи переробити.
рис1 Треба вказувати не які саме повинні порівнюватися а ті, які не треба порівнювати.
Тобто, якщо вкажемо два джерела, дія їх виключає, а для всіх інших - спрацьовує.
Кидай одразу рахунок. )))) Ізі бабки
31.08.2021, 17:00
тобто. тобі потрібен спосіб оплати і джерело не одне з тих, що вибрало? Ти можеш налаштувати це без доопрацювання. Можеш вибрати всі джерела, окрім потрібних тобі. Джерел я думаю у тебе не повинно бути дуже багато
01.09.2021, 10:23
У тому й річ, що я тут лоханувся. З часом, я додаватиму нових партнерів, а значить додаватимуться нові джерела. Так ось для всіх нових це правило має працювати, а для моїх особистих джерел – ні. І просто якщо я додаватиму нові джерела, значить і в дії мені треба буде робити правку.
01.09.2021, 10:28
Я зрозумів. Дивись, там схема така: якщо жодна з рядків не підійшла за умовами, то бере поле яке вибрано як основне. Вона тобі підходить? За джерелами я зрозумів, я зможу переробити без завдання, постараюся протягом дня
01.09.2021, 10:30
ти знизу налаштовуєш умови і вибираєш додаток якщо умови підходять. Якщо жодна з умов не підійшла, то додаток береться найвище (яке вище умов)
Так воно й зараз так працює начебто? Тому я вимкнув його. Мовляв, якщо не підійшла жодна з умов, дія просто не відпрацювала й кінця. Мені якраз так норм.
01.09.2021, 10:37
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар