Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Тестуємо роботу Onebox Network, зокрема – синхронізацію процесів.
Зараз бачу момент, що у бокс клієнта чи навпаки потрапляють усі коментарі.
І з оком і без. [file]8519[/file] - ось приклад з мого боку https://nextgenos.crm-onebox.com/6/
А ось як виглядають коментарі з боку відправника (приклав скрін).
Чи можна додати налаштування або в рамках Програми або в рамках БП - щоб передавалися лише коментарі "Доступні для перегляду в ЛК"?
[file]8518[/file]
Тестуємо роботу Onebox Network, зокрема – синхронізацію процесів. Зараз бачу момент, що у бокс клієнта чи навпаки потрапляють усі коментарі. І з оком і без. - ось приклад з мого боку https://nextgenos.crm-onebox.com/6/ А ось як виглядають коментарі з боку відправника (приклав скрін). Чи можна додати налаштування або в рамках Програми або в рамках БП - щоб передавалися лише коментарі "Доступні для перегляду в ЛК"?
Як варіанти використання – наведу приклад на базі ТП: 1. Якщо потрібно підключити керівника або більше експертного фахівця в завдання та відписати якийсь коментар, який не потрібно, щоб бачив клієнт 2. Деякі наші хлопці залишають як коментар код процесу - із завданням-консультацією, багом, доопрацюванням, щоб швидко орієнтуватися у зв'язці задач - теж момент, який не обов'язково бачити клієнту
Як варіанти використання – наведу приклад на базі ТП:
1. Якщо потрібно підключити керівника або більше експертного фахівця в завдання та відписати якийсь коментар, який не потрібно, щоб бачив клієнт
2. Деякі наші хлопці залишають як коментар код процесу - із завданням-консультацією, багом, доопрацюванням, щоб швидко орієнтуватися у зв'язці задач - теж момент, який не обов'язково бачити клієнту
Устименко Ігор OneBox production написав: незрозуміло чому б не створити підпроцес і в ньому працювати в такому разі
Інформацію, яка потрібна в задачі від клієнта, щоб було легше орієнтуватися, що звідки і куди тримати в підпроцесах? Ну теж така собі ідея...
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
незрозуміло чому б не створити підпроцес і в ньому працювати в такому разі
[/quote]
Інформацію, яка потрібна в задачі від клієнта, щоб було легше орієнтуватися, що звідки і куди тримати в підпроцесах?
Ну теж така собі ідея...
Устименко Ігор OneBox production написав: незрозуміло чому б не створити підпроцес і в ньому працювати в такому разі
Інформацію, яка потрібна в задачі від клієнта, щоб було легше орієнтуватися, що звідки і куди тримати в підпроцесах? Ну теж така собі ідея...
ми будемо уникати поточного ЛК я думаю ну не бачу я цінності у цих допилах безкоштовно робити не готовий
[quote]
Бушуєв Святослав Юрійович
SheBo написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
незрозуміло чому б не створити підпроцес і в ньому працювати в такому разі
[/quote]
Інформацію, яка потрібна в задачі від клієнта, щоб було легше орієнтуватися, що звідки і куди тримати в підпроцесах?
Ну теж така собі ідея...
[/quote]
ми будемо уникати поточного ЛК я думаю
ну не бачу я цінності у цих допилах безкоштовно робити не готовий
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар