Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Доброго дня!
В мене зараз використовується Bitrix24 і шукаю альтернативу для переходу.
Займаємось онлайн-курсами та тренінгами, вебінарами.
Мене цікавить ціна та строки переходу з бітрікту на "Рішення для навчального центру". І чи можу я потім робити переналаштування?
Чи цей модуль "Рішення для навчального центру" є безкоштовним? Поясніть будьласка.
З вашою системою ще не працював. Поки для мене все виглядає досить заплутано.
Доброго дня! В мене зараз використовується Bitrix24 і шукаю альтернативу для переходу. Займаємось онлайн-курсами та тренінгами, вебінарами.
Мене цікавить ціна та строки переходу з бітрікту на "Рішення для навчального центру". І чи можу я потім робити переналаштування? Чи цей модуль "Рішення для навчального центру" є безкоштовним? Поясніть будьласка.
З вашою системою ще не працював. Поки для мене все виглядає досить заплутано.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Доброго дня, перехід з Bitrix 24 до OneBox OS для клієнтів OneBox CORP безкоштовний, детальну інформацію я Вам вже вислав до Viber. З повагою, Тимошенко Євген компанія OneBox CORP Сертифікований Premium Partner OneBox
Доброго дня, перехід з Bitrix 24 до OneBox OS для клієнтів OneBox CORP безкоштовний, детальну інформацію я Вам вже вислав до Viber.
З повагою,
Тимошенко Євген
компанія OneBox CORP
Сертифікований Premium Partner OneBox
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар