Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
не приходять платежі із приват24 для бізнесу.
є декілька питань:
1. у налаштуванні автоклієнта формат файлу для виписки DBF чи CSV?
2. Після налаштування автоклієнта пропонує встановити програму, цю програму необхідно постійно запускати щоб завантажилися платежі?
3. це правильне налаштування автоматизації? https://prnt.sc/w35c6j
що ще потрібно налаштувати?
не приходять платежі із приват24 для бізнесу. є декілька питань: 1. у налаштуванні автоклієнта формат файлу для виписки DBF чи CSV? 2. Після налаштування автоклієнта пропонує встановити програму, цю програму необхідно постійно запускати щоб завантажилися платежі? 3. це правильне налаштування автоматизації? https://prnt.sc/w35c6j що ще потрібно налаштувати?
Ви не вказали налаштування "Номери рахунків (через кому)"
[quote]
Олександр писав/ла:
1. у налаштуванні автоклієнта формат файлу для виписки DBF чи CSV?
[/quote]
який вам завгодно
ми використовуємо API
[quote]
2. Після налаштування автоклієнта пропонує встановити програму, цю програму необхідно постійно запускати щоб завантажилися платежі?
[/quote]
ми не ПриватБанк - ми не знаємо як працює їх ПЗ
ми використовуємо API
[quote]
3. це правильне налаштування автоматизації? https://prnt.sc/w35c6j
[/quote]
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: Ви не вказали налаштування "Номери рахунків (через кому)"
що там потрібно вказати? https://prnt.sc/w457k9 цього достатньо чи потрібен ще логін та пароль?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[/quote]
що там потрібно вказати?
https://prnt.sc/w457k9
цього достатньо чи потрібен ще логін та пароль?
Олександр писав/ла: що там потрібно вказати? https://prnt.sc/w457k9 цього достатньо чи потрібен ще логін та пароль?
у дії необхідно вказати номери рахунків, з яких по АПІ отримувати виписку
[quote]
Олександр писав/ла:
що там потрібно вказати?
[/quote]
Олександр писав/ла: що там потрібно вказати? https://prnt.sc/w457k9 цього достатньо чи потрібен ще логін та пароль?
запрацювало, але платіж не прив'язується до клієнта, хоча у призначенні платежу є номер замовлення і прізвище клієнта. Що необхідно зробити щоб за номером замовлення прив'язувався платіж?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
Олександр писав/ла:
що там потрібно вказати?
[/quote]
[/quote]
запрацювало, але платіж не прив'язується до клієнта, хоча у призначенні платежу є номер замовлення і прізвище клієнта.
Що необхідно зробити щоб за номером замовлення прив'язувався платіж?
Олександр писав/ла: запрацювало, але платіж не прив'язується до клієнта, хоча у призначенні платежу є номер замовлення і прізвище клієнта. Що необхідно зробити щоб за номером замовлення прив'язувався платіж?
Відповідним чином налаштувати дію - там можна як створювати клієнта за даними платежу, так і шукати процес регулярного вираження на підставі призначення платежу. Якщо самостійно не вийде - дасте посилання на платіж і процес, я підкажу як налаштувати з регулярним вираженням пошуку процесу.
[quote]
Олександр писав/ла:
запрацювало, але платіж не прив'язується до клієнта, хоча у призначенні платежу є номер замовлення і прізвище клієнта.
[/quote]
Відповідним чином налаштувати дію - там можна як створювати клієнта за даними платежу, так і шукати процес регулярного вираження на підставі призначення платежу.
Якщо самостійно не вийде - дасте посилання на платіж і процес, я підкажу як налаштувати з регулярним вираженням пошуку процесу.
Олександр писав/ла: запрацювало, але платіж не прив'язується до клієнта, хоча у призначенні платежу є номер замовлення і прізвище клієнта. Що необхідно зробити щоб за номером замовлення прив'язувався платіж?
Відповідним чином налаштувати дію - там можна як створювати клієнта за даними платежу, так і шукати процес регулярного вираження на підставі призначення платежу. Якщо самостійно не вийде - дасте посилання на платіж і процес, я підкажу як налаштувати з регулярним вираженням пошуку процесу.
можна зробити щоб створювало клієнта при вихідних платежах, а наступного разу той самий одержувач платежу призначало нею. а для вхідних платежів щоб шукало за номером процесу, можливо по-різному написаний. №1111, №1111, #111 або просто номер.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
Олександр писав/ла:
[/quote]
Відповідним чином налаштувати дію - там можна як створювати клієнта за даними платежу, так і шукати процес регулярного вираження на підставі призначення платежу.
Якщо самостійно не вийде - дасте посилання на платіж і процес, я підкажу як налаштувати з регулярним вираженням пошуку процесу.
[/quote]
можна зробити щоб створювало клієнта при вихідних платежах, а наступного разу той самий одержувач платежу призначало нею.
а для вхідних платежів щоб шукало за номером процесу, можливо по-різному написаний. №1111, №1111, #111 або просто номер.
Олександр писав/ла: можна зробити щоб створювало клієнта при вихідних платежах, а наступного разу той самий одержувач платежу призначало нею.
у вас є можливість включити створення клієнтів. якщо ж ви хочете, щоб це працювало лише в 1 напрямку - це потрібно допрацьовувати налаштування за 1 годину
Олександр писав/ла: а для вхідних платежів щоб шукало за номером процесу, можливо по-різному написаний. №1111, №1111, #111 або просто номер.
у дії є можливість налаштування регулярного виразу для пошуку ідентифікатора/зовнішнього ідентифікатора процесу. якщо потрібно по полю "номер" процесу - це так само потрібно доопрацьовувати за 1 годину
[quote]
Олександр писав/ла:
можна зробити щоб створювало клієнта при вихідних платежах, а наступного разу той самий одержувач платежу призначало нею.
[/quote]
у вас є можливість включити створення клієнтів.
якщо ж ви хочете, щоб це працювало лише в 1 напрямку - це потрібно допрацьовувати налаштування за 1 годину
[quote]
Олександр писав/ла:
а для вхідних платежів щоб шукало за номером процесу, можливо по-різному написаний. №1111, №1111, #111 або просто номер.
[/quote]
у дії є можливість налаштування регулярного виразу для пошуку ідентифікатора/зовнішнього ідентифікатора процесу.
якщо потрібно по полю "номер" процесу - це так само потрібно доопрацьовувати за 1 годину
Олександр писав/ла: можна зробити щоб створювало клієнта при вихідних платежах, а наступного разу той самий одержувач платежу призначало нею.
у вас є можливість включити створення клієнтів. якщо ж ви хочете, щоб це працювало лише в 1 напрямку - це потрібно допрацьовувати налаштування за 1 годину
Олександр писав/ла: а для вхідних платежів щоб шукало за номером процесу, можливо по-різному написаний. №1111, №1111, #111 або просто номер.
у дії є можливість налаштування регулярного виразу для пошуку ідентифікатора/зовнішнього ідентифікатора процесу. якщо потрібно по полю "номер" процесу - це так само потрібно доопрацьовувати за 1 годину
потрібна доопрацювання що шукало за номером процесу, і байдуже які символи до чи після номера. і ще потрібна доопрацювання якщо коментар платежу " переказ власних коштів " щоб переводилися гроші в інший гаманець. та будь-який інший текст що я вкажу та будь-який гаманець
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
Олександр писав/ла:
[/quote]
у вас є можливість включити створення клієнтів.
якщо ж ви хочете, щоб це працювало лише в 1 напрямку - це потрібно допрацьовувати налаштування за 1 годину
[quote]
Олександр писав/ла:
[/quote]
у дії є можливість налаштування регулярного виразу для пошуку ідентифікатора/зовнішнього ідентифікатора процесу.
якщо потрібно по полю "номер" процесу - це так само потрібно доопрацьовувати за 1 годину
[/quote]
потрібна доопрацювання що шукало за номером процесу, і байдуже які символи до чи після номера.
і ще потрібна доопрацювання якщо коментар платежу " переказ власних коштів " щоб переводилися гроші в інший гаманець.
та будь-який інший текст що я вкажу та будь-який гаманець
Олександр писав/ла: потрібна доопрацювання що шукало за номером процесу, і байдуже які символи до чи після номера.
З подібними умовами - ми хіба що могли б звернутися за допомогою на телеканал СТБ до програми "Битва екстрасенсів", аби зрозуміти, що саме є номером процесу. Але, на жаль, API вони не мають. Необхідно налаштовувати регулярне вираз - воно дозволяє зробити перелік символів, які будуть перед номером процесу. Якщо вам потрібна в цьому допомога - за доопрацювання в 1 годину ми зможемо налаштувати (з вас тільки всі приклади шаблонів номерів).
Олександр писав/ла: і ще потрібна доопрацювання якщо коментар платежу " переказ власних коштів " щоб переводилися гроші в інший гаманець. та будь-який інший текст що я вкажу та будь-який гаманець
Можу запропонувати вам мультиналаштування аналогічно за регулярним виразом (щоб вказати частину фрази) щоб визначати на який гаманець проводити платіж. Це буде у вигляді мультинастроювання рядкового, у кожному рядку 2 поля - регулярне вираження та селектор гаманця для проведення платежу. Доопрацювання цієї настройки займе 4 години.
[quote]
Олександр писав/ла:
потрібна доопрацювання що шукало за номером процесу, і байдуже які символи до чи після номера.
[/quote]
З подібними умовами - ми хіба що могли б звернутися за допомогою на телеканал СТБ до програми "Битва екстрасенсів", аби зрозуміти, що саме є номером процесу. Але, на жаль, API вони не мають.
Необхідно налаштовувати регулярне вираз - воно дозволяє зробити перелік символів, які будуть перед номером процесу. Якщо вам потрібна в цьому допомога - за доопрацювання в 1 годину ми зможемо налаштувати (з вас тільки всі приклади шаблонів номерів).
[quote]
Олександр писав/ла:
і ще потрібна доопрацювання якщо коментар платежу " переказ власних коштів " щоб переводилися гроші в інший гаманець.
та будь-який інший текст що я вкажу та будь-який гаманець
[/quote]
Можу запропонувати вам мультиналаштування аналогічно за регулярним виразом (щоб вказати частину фрази) щоб визначати на який гаманець проводити платіж. Це буде у вигляді мультинастроювання рядкового, у кожному рядку 2 поля - регулярне вираження та селектор гаманця для проведення платежу. Доопрацювання цієї настройки займе 4 години.
Уточніть, будь ласка, на який саме з варіантів вам потрібен рахунок?
я помітив що якщо вказано номер процесу платіж прив'язується , допоможіть налаштувати щоб не знаходить за номером процесу шукало на прізвище. І потрібно щоб у описі платежу написано " переказ власних коштів " щоб переводило в інший гаманець
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
Олександр писав/ла:
давайте рахунок
[/quote]
Уточніть, будь ласка, на який саме з варіантів вам потрібен рахунок?
[/quote]
я помітив що якщо вказано номер процесу платіж прив'язується , допоможіть налаштувати щоб не знаходить за номером процесу шукало на прізвище.
І потрібно щоб у описі платежу написано " переказ власних коштів " щоб переводило в інший гаманець
Олександр Клієнт писав/ла: я помітив що якщо зазначений номер процесу платіж прив'язується, допоможіть налаштувати щоб не знаходить за номером процесу шукало на прізвище. І треба щоб у описі платежу написано " переказ власних коштів " щоб переводило в інший гаманець
Так може ви для початку визначитеся що вам потрібно - за номером чи прізвищем? Де буде прізвище і в якому вигляді – нам вигадати самим?
Олександр писав/ла: і ще питання, чому створюється очікуваний платіж? у мене в БП при оплаті на рахунок я його ніде не ставив, а він все одно створюється.
Нічого не відбувається просто так. Перевіряйте налаштування своїх автоматизацій (автоматичні дії / на етапі / процедури).
[quote]
Олександр
Клієнт писав/ла:
я помітив що якщо зазначений номер процесу платіж прив'язується, допоможіть налаштувати щоб не знаходить за номером процесу шукало на прізвище.
І треба щоб у описі платежу написано " переказ власних коштів " щоб переводило в інший гаманець
[/quote]
Так може ви для початку визначитеся що вам потрібно - за номером чи прізвищем?
Де буде прізвище і в якому вигляді – нам вигадати самим?
[quote]
Олександр писав/ла:
і ще питання, чому створюється очікуваний платіж? у мене в БП при оплаті на рахунок я його ніде не ставив, а він все одно створюється.
[/quote]
Нічого не відбувається просто так.
Перевіряйте налаштування своїх автоматизацій (автоматичні дії / на етапі / процедури).
Олександр Клієнт писав/ла: я помітив що якщо зазначений номер процесу платіж прив'язується, допоможіть налаштувати щоб не знаходить за номером процесу шукало на прізвище. І треба щоб у описі платежу написано " переказ власних коштів " щоб переводило в інший гаманець
Так може ви для початку визначитеся що вам потрібно - за номером чи прізвищем? Де буде прізвище і в якому вигляді – нам вигадати самим?
Олександр писав/ла: і ще питання, чому створюється очікуваний платіж? у мене в БП при оплаті на рахунок я його ніде не ставив, а він все одно створюється.
Нічого не відбувається просто так. Перевіряйте налаштування своїх автоматизацій (автоматичні дії / на етапі / процедури).
так може ви спочатку згадаєте про що йдеться? я нагадаю, йдеться про прив'язку платежів, і клієнт може будь-що написати в призначенні. Якщо за номером прив'язує це ок, якщо немає, потрібно шукати на прізвище. А як можемо бути прізвище? це текст, який складається з букв.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
Олександр
Клієнт писав/ла:
я помітив що якщо зазначений номер процесу платіж прив'язується, допоможіть налаштувати щоб не знаходить за номером процесу шукало на прізвище.
І треба щоб у описі платежу написано " переказ власних коштів " щоб переводило в інший гаманець
[/quote]
Так може ви для початку визначитеся що вам потрібно - за номером чи прізвищем?
Де буде прізвище і в якому вигляді – нам вигадати самим?
[quote]
Олександр писав/ла:
і ще питання, чому створюється очікуваний платіж? у мене в БП при оплаті на рахунок я його ніде не ставив, а він все одно створюється.
[/quote]
Нічого не відбувається просто так.
Перевіряйте налаштування своїх автоматизацій (автоматичні дії / на етапі / процедури).
[/quote]
так може ви спочатку згадаєте про що йдеться? я нагадаю, йдеться про прив'язку платежів, і клієнт може будь-що написати в призначенні. Якщо за номером прив'язує це ок, якщо немає, потрібно шукати на прізвище. А як можемо бути прізвище? це текст, який складається з букв.
Олександр писав/ла: А як можемо бути прізвище? це текст, який складається з букв.
За даними платника, шукає клієнта. Ви хочете ще хочете процес у певному БП цього клієнта шукати?
[quote]
Олександр писав/ла:
А як можемо бути прізвище? це текст, який складається з букв.
[/quote]
За даними платника, шукає клієнта.
Ви хочете ще хочете процес у певному БП цього клієнта шукати?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар