Відповіді:
Дія має зарахувати до бюджету суму з додаткового поля "Сума постачальнику USD". Якщо в полі "Який відсоток суми" ввести будь-яке значення, сума теж не зараховується. З додаткового поля "Сума постачальнику USD" до бюджету має зарахуватись повна сума.
26.10.2020, 09:10
Оригінальний коментар доступний на версії: ru
Власне, що треба автоматизувати: при переході на етап "Оплачено" вирахувати відсоток поставку від суми процесу у гривнях, потім за заданою формулою вирахувати суму в USD, яку треба зарахувати до зазначеного бюджету.
Може, є інший спосіб, як це реалізувати?
26.10.2020, 11:30
Проблема в тому, що ви дивитеся не той бізнес-процес. Нарахування не робляться у бізнес-процес "Новий лід ТЕСТ". Подивіться на сторінці "Бюджети": у бюджеті "Тестова компанія" - 0 USD.
27.10.2020, 08:42
Виправляю перший сьогоднішній пост:
Проблема в тому, що ви дивитеся не той бізнес-процес. Нарахування робляться у бізнес-процес "Новий лід ТЕСТ". Подивіться на сторінці "Бюджети": у бюджеті "Тестова компанія" - 0 USD.
27.10.2020, 09:45
якби ви вказали який дивитись - то я б дивився його
а тому що в сліпу шукав дію)
ви в дії вказали знак % у полі Який відсоток від суми процесу зарахувати/списати до бюджету:
спробуйте його прибрати
27.10.2020, 09:50
Дві попередні дії "Обчислити та записати значення в додаткове поле" успішно виконуються, а "Зарахувати/списати суму або % від суми процесу до бюджету" ніяк не хоче спрацьовувати:(
27.10.2020, 10:10
Доповню: за налаштуваннями процесу спочатку проводиться платіж, після цього обчислюється значення "% постачальнику" та записується у відповідне дод. поле, за значенням якого обчислюється і записується значення "сума постачальнику в USD" і з цього поля значення має зарахуватися до бюджету.
30.10.2020, 11:49
я вам дав історію, в якій видно по черзі, яке поле в якому порядку заповнюється і спрацьовує. Будь ласка, уважно ознайомтесь і перечитайте заново те, що я написала
30.10.2020, 12:26
Ігоре, я не можу зрозуміти, чому виходить сума "0"!
1.Є проведена оплата.
2. Додаток "Сума постачальнику" обчислюється і записується.
3. Додаток "Сума постачальнику USD" також вираховується та записується.
4. А дія "Зарахувати/списати суму або % від суми процесу до бюджету", згідно з налаштуваннями має брати значення з допполя "Сума постачальнику USD" (яке успішно заповнюється) та зарахувати це значення до відповідного бюджету.
Звідки "0" – я зовсім не розумію!
Умовно: отримали оплату 1 000 грн., вирахували значення дополя "Сума постачальнику" = 500 грн.
Потім обчислюємо значення допполя "Сума постачальнику USD": 500/30 = 16,66!
Звідки береться "0" замість 16,66?
Останнім заповнилося та спрацювало поле "Сума постачальнику USD".
В якому порядку спрацьовують Дії, зверху донизу чи якось інакше?
Що за поле "deleted", яке виконується на етапі "Надіслано рахунок"? У налаштуваннях етапу одна дія - "Сформувати очікувані платежі на основі продуктів процесу".
30.10.2020, 13:19
на момент спрацювання дії у вас ще немає значення додаткового поля так як не відбулося збереження, а тільки перехід на етап
розділіть це речі на різні етапи і буде працювати
я вам давав робочий приклад
30.10.2020, 13:32
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар