Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Добридень. Пропоную реалізувати інтеграцію, яка, як на мене, буде багатьом цікава.
[file]19534[/file]
За допомогою Апі можна виставляти рахунки клієнтам (в т.ч. фіз особам) ПриватБанку.
[file]19534[/file]
Запрошення на оплату надходить у приват24 клієнта з можливістю швидкої оплати. У цьому передаються всі дані: сума, призначення платежу, одержувач. Найбезальтернативно найкращий варіант виставлення рахунку. Це обов'язково має бути у Боксі ОС)
[file]19534[/file]
Опис АПІ та приклад запиту додаю: https://docs.google.com/document/d/1AdGswPUSHO7jB8ufZmR17NzmW-7XlQrVj-HP5STVuf8/edit?usp=sharing
[file]19534[/file]
У разі виникнення питань – готовий допомогти чи пов'язати із відповідальним співробітником ГО ПриватБанку. У мене вийшло частково реалізувати цей функціонал через дію "Надіслати АПИ", але структуру таку створити можливості немає.
[file]19534[/file]
[file]19534[/file]
Добридень. Пропоную реалізувати інтеграцію, яка, як на мене, буде багатьом цікава.
За допомогою Апі можна виставляти рахунки клієнтам (в т.ч. фіз особам) ПриватБанку.
Запрошення на оплату надходить у приват24 клієнта з можливістю швидкої оплати. У цьому передаються всі дані: сума, призначення платежу, одержувач. Найбезальтернативно найкращий варіант виставлення рахунку. Це обов'язково має бути у Боксі ОС)
У разі виникнення питань – готовий допомогти чи пов'язати із відповідальним співробітником ГО ПриватБанку. У мене вийшло частково реалізувати цей функціонал через дію "Надіслати АПИ", але структуру таку створити можливості немає.
Устименко Игорь OneBox production писал/а: доработка 6ч
враховуючи, що це приват і допрацювання буде корисне багатьом, чи можна реалізувати як інвестицію?
[quote]
Устименко Игорь
OneBox production писал/а:
доработка 6ч
[/quote]
враховуючи, що це приват і допрацювання буде корисне багатьом, чи можна реалізувати як інвестицію?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар