Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
Підкажіть, чи є можливість за допомогою інтегрованої телефонії деяким співробітникам заблокувати слухати дзвінки певного списку внутрішніх номерів?
Тобто є Менеджер 1 - внутрішній номер 555, Менеджер 2 - внутрішній 444, директор -тел 111.
Потрібно дати можливість Менеджеру 1 слухати дзвінки з 555 і 444, також Менеджеру 2, але обом заборонити слухати дзвінки номера 111
Налаштування через права доступу до подій, закривати прізвище не варіант, занадто багато співробітників і часто змінюються - не зручно щоразу міняти права всім.
Добридень! Підкажіть, чи є можливість за допомогою інтегрованої телефонії деяким співробітникам заблокувати слухати дзвінки певного списку внутрішніх номерів? Тобто є Менеджер 1 - внутрішній номер 555, Менеджер 2 - внутрішній 444, директор -тел 111. Потрібно дати можливість Менеджеру 1 слухати дзвінки з 555 і 444, також Менеджеру 2, але обом заборонити слухати дзвінки номера 111 Налаштування через права доступу до подій, закривати прізвище не варіант, занадто багато співробітників і часто змінюються - не зручно щоразу міняти права всім.
Добрий день. Зробіть собі роль "Прослуховування номерів ХХХ", встановіть права доступу на необхідні події для цієї ролі і потрібним користувачам ставте цю роль. Всі права участі автоматично будуть застосовуватися до користувачів цієї ролі.
Добрий день. Зробіть собі роль "Прослуховування номерів ХХХ", встановіть права доступу на необхідні події для цієї ролі і потрібним користувачам ставте цю роль. Всі права участі автоматично будуть застосовуватися до користувачів цієї ролі.
Дмитре, оскільки налаштування подій прив'язується до конкретних прізвищ, то у мене все одно виникає проблема із постійною зміною переліку співробітників, яких можна слухати всім. Тобто є Менеджери Петренка, Іваненка, Морозов, вони можуть слухати одне одного. Я створюю роль, відкриваю їх і блокую директора. Завтра звільнено Морозова і виник Петров, і треба знову редагувати роль. Якби події також можна було відкривати/блокувати по ролі, тобто для ролі менеджера відкриті події співробітників за участю менеджер, старший менеджер, і закриті події ролі Директор. Було б зручніше. Але все одно дякую за варіант
Дмитре, оскільки налаштування подій прив'язується до конкретних прізвищ, то у мене все одно виникає проблема із постійною зміною переліку співробітників, яких можна слухати всім. Тобто є Менеджери Петренка, Іваненка, Морозов, вони можуть слухати одне одного. Я створюю роль, відкриваю їх і блокую директора. Завтра звільнено Морозова і виник Петров, і треба знову редагувати роль. Якби події також можна було відкривати/блокувати по ролі, тобто для ролі менеджера відкриті події співробітників за участю менеджер, старший менеджер, і закриті події ролі Директор. Було б зручніше.
Але все одно дякую за варіант
Ірина писав/ла: Тобто є Менеджери Петренка, Іваненка, Морозов, вони можуть слухати одне одного. Я створюю роль, відкриваю їх і блокую директора. Завтра звільнений Морозов і народився Петров,
а навіщо поєднувати 3 співробітників в одну роль? Робіть 3 ролі "Слухати Морозова" "Слухати Іваненка" тощо. Всім, хто може слухати Морозова, дали відповідну роль. Морозов звільнився? - Видалили/перейменували роль нового співробітника. Чи прийшов новий співробітник? - за 20 секунд додали йому 3 ролі "слухати ХХХ"
[quote]
Ірина писав/ла:
Тобто є Менеджери Петренка, Іваненка, Морозов, вони можуть слухати одне одного. Я створюю роль, відкриваю їх і блокую директора. Завтра звільнений Морозов і народився Петров,
[/quote]
а навіщо поєднувати 3 співробітників в одну роль? Робіть 3 ролі "Слухати Морозова" "Слухати Іваненка" тощо. Всім, хто може слухати Морозова, дали відповідну роль.
Морозов звільнився? - Видалили/перейменували роль нового співробітника.
Чи прийшов новий співробітник? - за 20 секунд додали йому 3 ролі "слухати ХХХ"
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: а навіщо поєднувати 3 співробітників в одну роль? Робіть 3 ролі "Слухати Морозова" "Слухати Іваненка" тощо. Всім, хто може слухати Морозова, дали відповідну роль. Морозов звільнився? - Видалили/перейменували роль нового співробітника. Чи прийшов новий співробітник? - за 20 секунд додали йому 3 ролі "слухати ХХХ"
))) просто співробітників, яких можна слухати понад 15 ролей, у кожній 4-5 співробітників) Яких не можна не так багато, але теж близько 15 осіб) (список ролей у картці зашкалити)
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
а навіщо поєднувати 3 співробітників в одну роль? Робіть 3 ролі "Слухати Морозова" "Слухати Іваненка" тощо. Всім, хто може слухати Морозова, дали відповідну роль.
Морозов звільнився? - Видалили/перейменували роль нового співробітника.
Чи прийшов новий співробітник? - за 20 секунд додали йому 3 ролі "слухати ХХХ"
[/quote]
))) просто співробітників, яких можна слухати понад 15 ролей, у кожній 4-5 співробітників)
Яких не можна не так багато, але теж близько 15 осіб) (список ролей у картці зашкалити)
Я не бачу іншого рішення, окрім наданого без доопрацювань. Якщо ви зацікавлені в тому, щоб зробити доопрацювання прямо в правах доступу - повідомте, я зможу її оцінити
Я не бачу іншого рішення, окрім наданого без доопрацювань. Якщо ви зацікавлені в тому, щоб зробити доопрацювання прямо в правах доступу - повідомте, я зможу її оцінити
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар