Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
можливо в телефон не можна писати із комами. Якщо не допоможе, потрібно дивитися – там дуже багато різних варіантів, я можу якщо після покриєте витрачений час на розбір налаштувань доробками
можливо в телефон не можна писати із комами. Якщо не допоможе, потрібно дивитися – там дуже багато різних варіантів, я можу якщо після покриєте витрачений час на розбір налаштувань доробками
Відділ турбот OneBox production написав: можливо в телефон не можна писати із комами. Якщо не допоможе, потрібно дивитися – там дуже багато різних варіантів, я можу якщо після покриєте витрачений час на розбір налаштувань доробками
так, пробували без ком. Добре, звернуся в тп, дякую
[quote]
Відділ турбот
OneBox production написав:
[/quote]
так, пробували без ком.
Добре, звернуся в тп, дякую
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар