Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: Інформативно)))) ні скріна нічого не доклали навіть розуміння немає вивели ви поле з посиланням на контакт чи ні
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
Інформативно))))
ні скріна нічого не доклали
навіть розуміння немає вивели ви поле з посиланням на контакт чи ні
[/quote]
Ось так виглядає вікно
[file]15278[/file]
Ось налаштування вхідного дзвінка https://zhiraf.crm-onebox.com/app/kyievstar/call/windows/block/
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: Інформативно)))) ні скріна нічого не доклали навіть розуміння немає вивели ви поле з посиланням на контакт чи ні
Ось вихідний
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
Інформативно))))
[/quote]
Ось вихідний [file]15279[/file]
Доброго дня! Чи можу я розраховувати на Вашу відповідь? Скрини вище.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
Інформативно))))
[/quote]
Доброго дня!
Чи можу я розраховувати на Вашу відповідь? Скрини вище.
Чаусова Тамара писав/ла: Зараз посилання на перехід у контактну картку є тільки через блок аватарки. Зробіть клікабельним прізвище та ім'я контакту чи назва компанії.
додадуть сьогодні-завтра
[quote]
Чаусова Тамара писав/ла:
Зараз посилання на перехід у контактну картку є тільки через блок аватарки. Зробіть клікабельним прізвище та ім'я контакту чи назва компанії.
[/quote]
додадуть сьогодні-завтра
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар