Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Як працює інтеграція із сервісом marquiz.ru???
При створенні замовлень створюється контакт із типом "Компанія" і в назву компанії тягне номер телефону [file]4974[/file]
Ось приклад замовлення https://aromacarlux.crm-onebox.com/admin/customorder/aromacarlux/6150/edit/
Так і має працювати?
Як зробити що б створювався звичайний контакт, а ім'я та номер телефону подав у свої поля?
Як працює інтеграція із сервісом marquiz.ru??? При створенні замовлень створюється контакт із типом "Компанія" і в назву компанії тягне номер телефону Ось приклад замовлення https://aromacarlux.crm-onebox.com/admin/customorder/aromacarlux/6150/edit/ Так і має працювати? Як зробити що б створювався звичайний контакт, а ім'я та номер телефону подав у свої поля?
Добрий день. Так, так було по тз - створювати компанію і записувати до неї: user.user_company <- $data['contacts']['name'] user.user_email <- $data['contacts']['email'] user.user_phone <- $data['contacts']['phone'] Опис процесу <- $rawAnswers = $data['raw'] відповіді на питання квіза Потім були редагування того ж клієнта, щоб до назви компанії додавався номер телефону, щоб уникнути дублікатів назв компаній.
Добрий день. Так, так було по тз - створювати компанію і записувати до неї:
user.user_company <- $data['contacts']['name']
user.user_email <- $data['contacts']['email']
user.user_phone <- $data['contacts']['phone']
Опис процесу <- $rawAnswers = $data['raw'] відповіді на питання квіза
Потім були редагування того ж клієнта, щоб до назви компанії додавався номер телефону, щоб уникнути дублікатів назв компаній.
Chewbacca Wookiee написав: Добрий день. Так, так було по тз - створювати компанію і записувати до неї: user.user_company <- $data['contacts']['name'] user.user_email <- $data['contacts']['email'] user.user_phone <- $data['contacts']['phone'] Опис процесу <- $rawAnswers = $data['raw'] відповіді на питання квіза Потім були редагування того ж клієнта, щоб до назви компанії додавався номер телефону, щоб уникнути дублікатів назв компаній.
Як зробити що б створювався звичайний контакт, а ім'я та номер телефону подав у свої поля? Припускаю, що потрібно зробити налаштування в інтеграції, де можна вказати в які поля писати ім'я та телефон і вибирати тип контакту (компанія чи ні). Скільки це буде коштувати?
[quote]
Chewbacca
Wookiee написав:
Добрий день. Так, так було по тз - створювати компанію і записувати до неї:
user.user_company <- $data['contacts']['name']
user.user_email <- $data['contacts']['email']
user.user_phone <- $data['contacts']['phone']
Опис процесу <- $rawAnswers = $data['raw'] відповіді на питання квіза
Потім були редагування того ж клієнта, щоб до назви компанії додавався номер телефону, щоб уникнути дублікатів назв компаній.
[/quote]
Як зробити що б створювався звичайний контакт, а ім'я та номер телефону подав у свої поля?
Припускаю, що потрібно зробити налаштування в інтеграції, де можна вказати в які поля писати ім'я та телефон і вибирати тип контакту (компанія чи ні). Скільки це буде коштувати?
Ваше припущення вірне. Зробити налаштування з яким типом створювати контакт і чи додавати до назви компанії номер телефону займе 1год. Або ви хочете, щоб ім'я можна було писати або в ім'я або в прізвище з можливістю вибору? По-дефолту можна зробити, щоб якщо компанія - писало в компанію, а якщо контакт - писало просто в ім'я
Ваше припущення вірне. Зробити налаштування з яким типом створювати контакт і чи додавати до назви компанії номер телефону займе 1год. Або ви хочете, щоб ім'я можна було писати або в ім'я або в прізвище з можливістю вибору? По-дефолту можна зробити, щоб якщо компанія - писало в компанію, а якщо контакт - писало просто в ім'я
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар