Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
[file]4301[/file]
https://one-box.shine-bright.com.ua/admin/customorder/order/188132/edit/
купон із фіксованою сумою повинен передаватися як загальна знижка на чек
доопрацювати передачу купонів як окремих позицій знижки - займе 2 години
[quote]
[/quote]
доопрацювати передачу купонів як окремих позицій знижки - займе 2 години
не обов'язково як окремих позицій, просто у загальну знижку. Чому доопрацювання? Ви до цього всі завдання щодо інтеграції з чекбокс робили без платних доробок. Це стандартний функціонал – купони. Інтеграція має їх враховувати.
не обов'язково як окремих позицій, просто у загальну знижку.
Чому доопрацювання? Ви до цього всі завдання щодо інтеграції з чекбокс робили без платних доробок. Це стандартний функціонал – купони. Інтеграція має їх враховувати.
Фархшатов Родіон shine-bright.com.ua написав: Чому доопрацювання? Ви до цього всі завдання щодо інтеграції з чекбокс робили без платних доробок. Це стандартний функціонал – купони. Інтеграція має їх враховувати.
на даний момент інтеграція зроблена в рамках повної працездатності - ви ж пропонуєте доопрацювання (це перше звернення пов'язане з купонами) - якщо будуть подібні звернення від інших/хмарних клієнтів, ми інвестуємо дане доопрацювання.
[quote]
Фархшатов Родіон
shine-bright.com.ua написав:
Чому доопрацювання? Ви до цього всі завдання щодо інтеграції з чекбокс робили без платних доробок. Це стандартний функціонал – купони. Інтеграція має їх враховувати.
[/quote]
на даний момент інтеграція зроблена в рамках повної працездатності - ви ж пропонуєте доопрацювання (це перше звернення пов'язане з купонами) - якщо будуть подібні звернення від інших/хмарних клієнтів, ми інвестуємо дане доопрацювання.
яка різниця яке це звернення. Купони вигадав не я - це частина базового функціоналу. Інтеграція має враховувати все, що її стосується. А знижка у процесі впливає суму і безпосередньо пов'язані з фіскалізацією. Чим знижка на товар відрізняється від купона? Найменша популярність купонів не скасовує те, що це базова функція та інтеграція не повинна її враховувати. І я не відзначав правильної відповіді.
яка різниця яке це звернення. Купони вигадав не я - це частина базового функціоналу. Інтеграція має враховувати все, що її стосується. А знижка у процесі впливає суму і безпосередньо пов'язані з фіскалізацією.
Чим знижка на товар відрізняється від купона? Найменша популярність купонів не скасовує те, що це базова функція та інтеграція не повинна її враховувати.
І я не відзначав правильної відповіді.
Фархшатов Родіон shine-bright.com.ua написав: яка різниця яке це звернення. Купони вигадав не я - це частина базового функціоналу. Інтеграція має враховувати все, що її стосується. А знижка у процесі впливає суму і безпосередньо пов'язані з фіскалізацією. Чим знижка на товар відрізняється від купона? Найменша популярність купонів не скасовує те, що це базова функція та інтеграція не повинна її враховувати. І я не відзначав правильної відповіді.
1. ну тоді покажіть мені ТЗ на інтеграцію (якого немає) - тоді й розбиратимемося 2. відповідь Максима вірна 3. відповідь нижче
Чижик Олександр Сергійович писав/ла: ви ж пропонуєте доопрацювання (це перше звернення пов'язане з купонами) - якщо будуть подібні звернення від інших/хмарних клієнтів, ми інвестуємо дане доопрацювання.
[quote]
Фархшатов Родіон
shine-bright.com.ua написав:
яка різниця яке це звернення. Купони вигадав не я - це частина базового функціоналу. Інтеграція має враховувати все, що її стосується. А знижка у процесі впливає суму і безпосередньо пов'язані з фіскалізацією.
Чим знижка на товар відрізняється від купона? Найменша популярність купонів не скасовує те, що це базова функція та інтеграція не повинна її враховувати.
І я не відзначав правильної відповіді.
[/quote]
1. ну тоді покажіть мені ТЗ на інтеграцію (якого немає) - тоді й розбиратимемося
2. відповідь Максима вірна
3. відповідь нижче
[quote]
Чижик Олександр Сергійович писав/ла:
ви ж пропонуєте доопрацювання (це перше звернення пов'язане з купонами) - якщо будуть подібні звернення від інших/хмарних клієнтів, ми інвестуємо дане доопрацювання.
[/quote]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар