Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Як імпортувати замволення з Хорошоп так, щоб у БОКсі було видно знижку на товар який є в замовленні.
Наразі ми отримуємо фінальну вартість замовлення.
Тобто якщо на товар в замовлення є скидка то в Бокс потрапить вартість вже зі знижкою і не ввидно в замовлення що на цей товар вже є скидка.
Як зробити так щоб отримувати з Хорошопу
в Бокс замовлення в якому буде перелік товарів з цінами та скидками?
Як імпортувати замволення з Хорошоп так, щоб у БОКсі було видно знижку на товар який є в замовленні. Наразі ми отримуємо фінальну вартість замовлення. Тобто якщо на товар в замовлення є скидка то в Бокс потрапить вартість вже зі знижкою і не ввидно в замовлення що на цей товар вже є скидка. Як зробити так щоб отримувати з Хорошопу в Бокс замовлення в якому буде перелік товарів з цінами та скидками?
Наскільки мені відомо – API Horoshop у видачі передає вже фінальну ціну. Ви можете надати приклад процесу - я подивлюсь видачу API і, можливо, ми зможемо спільно придумати якесь рішення для вас.
Наскільки мені відомо – API Horoshop у видачі передає вже фінальну ціну.
Ви можете надати приклад процесу - я подивлюсь видачу API і, можливо, ми зможемо спільно придумати якесь рішення для вас.
Так, звичайно, можу.
Ось процес https://crm.dobavki.ua/admin/customorder/type/207041/edit/
У ньому товар прийшов у Бокс відразу зі знижкою.
У кабінеті Хорошопу в цьому процесі це виглядає також як товар з кінцевою ціною
[file]3772[/file]
Це документація щодо АПІ Хорошоп
https://horoshop.atlassian.net/wiki/spaces/DOCS/pages/25296943
Ось це може нам допомогти
[file]3773[/file]
Я так думаю
Як бачите по документації - товар передає вже з "підсумковою ціною". Як рішення можу запропонувати імпортувати товар з вашою ціною і обчислювати різницю між ціною в OneBox і підсумковою ціною - і цю різницю записувати в значення знижки за продуктом процесу. Якщо таке рішення підійде – воно займе 2 години доопрацювання.
[quote]
Taras написав:
Це документація щодо АПІ Хорошоп
https://horoshop.atlassian.net/wiki/spaces/DOCS/pages/25296943
Ось це може нам допомогти
Я так думаю
[/quote]
Як бачите по документації - товар передає вже з "підсумковою ціною".
Як рішення можу запропонувати імпортувати товар з вашою ціною і обчислювати різницю між ціною в OneBox і підсумковою ціною - і цю різницю записувати в значення знижки за продуктом процесу. Якщо таке рішення підійде – воно займе 2 години доопрацювання.
Taras написав: А чому не можна передати (забрати) з Хорошопу з тим параметром що я на скріншоті виділив?
І що дасть цей параметр? Як нам зрозуміти розмір знижки, якщо в параметрі price вже передана ціна зі знижкою?
[quote]
Taras написав:
А чому не можна передати (забрати) з Хорошопу з тим параметром що я на скріншоті виділив?
[/quote]
І що дасть цей параметр? Як нам зрозуміти розмір знижки, якщо в параметрі price вже передана ціна зі знижкою?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар