Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня
Не оновлюється група клієнта в Opencart дією [file]3378[/file]
Приклад контакту: https://box.lurestore.com.ua/admin/shop/users/43724/
https://lurestore.ua/admin/index.php?route=customer/customer/edit&customer_id=1557&filter_name=%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D1%96%D1 %8F+%D0%9A%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BE%D0%B2%D0%B0&user_token=Fb6f5jd0sUYXIuwCjlqtVLEF0O6QMrRm
Дію ввімкнув 4 дні тому
Добрий день. Оновлення йде по полю "Зовнішній ID" контакту https://prnt.sc/103wk3f , який повинен відповідати ID контакту в opencart . У зазначеного користувача це поле відсутня, відповідно вивантаження по ньому немає.
Добрий день. Оновлення йде по полю "Зовнішній ID" контакту https://prnt.sc/103wk3f , який повинен відповідати ID контакту в opencart . У зазначеного користувача це поле відсутня, відповідно вивантаження по ньому немає.
проставити значення чи поставити дію імпорту користувачів з опенкарта
Щоб зовнішній айді проставлявся автоматично
[quote]
Bilbo Baggins
зломщик писав/ла:
[quote]
Буркало Вадим
Клієнт писав/ла:
як це виправити?
[/quote]
проставити значення чи поставити дію імпорту користувачів з опенкарта
[/quote]
Bilbo Baggins зломщик писав/ла: Добрий день. Я не бачу жодного питання в цій темі, яке потребує відповіді. Пропозиція із запитанням зазвичай закінчується символом "?"
Доброго дня, Більбо! Ви дуже уважний! чому самі забуваєте використовувати цей спеціальний символ Дублюю питання зі спеціальним символом "?": Як зробити, щоб зовнішній айді у контактів проставлявся автоматично? Це не баг, що зовнішній Айді не проставляється автоматично?
[quote]
Bilbo Baggins
зломщик писав/ла:
Добрий день. Я не бачу жодного питання в цій темі, яке потребує відповіді. Пропозиція із запитанням зазвичай закінчується символом "?"
[/quote]
Доброго дня, Більбо!
Ви дуже уважний! [file]3868[/file] чому самі забуваєте використовувати цей спеціальний символ
Дублюю питання зі спеціальним символом "?":
Як зробити, щоб зовнішній айді у контактів проставлявся автоматично? Це не баг, що зовнішній Айді не проставляється автоматично?
Буркало Вадим Клієнт писав/ла: Щоб зовнішній айді проставлявся автоматично
Ваше запитання моя відповідь:
Bilbo Baggins зломщик писав/ла: поставити дію імпорту користувачів з опенкарта
Відповідь була ще до постановки питання. Дану дію ви можете знайти в автоматизації щогодини
[quote]
Буркало Вадим
Клієнт писав/ла:
[/quote]
Ваше запитання
моя відповідь:
[quote]
Bilbo Baggins
зломщик писав/ла:
поставити дію імпорту користувачів з опенкарта
[/quote]
Відповідь була ще до постановки питання. Дану дію ви можете знайти в автоматизації щогодини
Bilbo Baggins зломщик писав/ла: поставити дію імпорту користувачів з опенкарта Відповідь була ще до постановки питання. Дану дію ви можете знайти в автоматизації щогодини
Мабуть пропустив, дякую Ця дія включена
[quote]
Bilbo Baggins
зломщик писав/ла:
поставити дію імпорту користувачів з опенкарта
[/quote]
Мабуть пропустив, дякую
Ця дія включена [file]3875[/file]
Подивився дію, воно тільки нових користувачів створює, старих не оновлює, якщо знайшло по email наприклад. Можемо допрацювати, щоб якщо у контакту немає зовнішнього id, прописувало його в боксі цією дією, щоб ваш зв'язок проставився. Доопрацювання займе 1ч
Подивився дію, воно тільки нових користувачів створює, старих не оновлює, якщо знайшло по email наприклад. Можемо допрацювати, щоб якщо у контакту немає зовнішнього id, прописувало його в боксі цією дією, щоб ваш зв'язок проставився. Доопрацювання займе 1ч
нових створює також без прив'язки? + питання: якщо є такий контакт із зовнішнім айді, ми його об'єднуємо з контактом отриманим з телеграм/інстаграм тощо, у діях на відправку повідомлень телеграм бот/i2crm не буде помилок, що не знайдено ідентифікатор контакту?
[quote]
[/quote]
нових створює також без прив'язки?
+ питання: якщо є такий контакт із зовнішнім айді, ми його об'єднуємо з контактом отриманим з телеграм/інстаграм тощо, у діях на відправку повідомлень телеграм бот/i2crm не буде помилок, що не знайдено ідентифікатор контакту?
Буркало Вадим Клієнт писав/ла: не буде помилок, що не знайдено ідентифікатор контакту?
теоретично ні, практично я знаю близько 20 місць різних з такими помилками у системі. Тобто. я не знаю про яке кажете ви
нових з прив'язкою
[quote]
Буркало Вадим
Клієнт писав/ла:
не буде помилок, що не знайдено ідентифікатор контакту?
[/quote]
теоретично ні, практично я знаю близько 20 місць різних з такими помилками у системі. Тобто. я не знаю про яке кажете ви
https://box.lurestore.com.ua/admin/shop/users/43858/history/ він залитий дією імпорту процесів, а не дією імпорту контактів. У вас дія імпорту користувачів швидше за все стоїть після дії імпорту замовлень
[quote]
Gimli son of Glóin
dwarf написав:
https://box.lurestore.com.ua/admin/shop/users/43858/history/ він залитий дією імпорту процесів, а не дією імпорту контактів. У вас дія імпорту користувачів швидше за все стоїть після дії імпорту замовлень
[/quote]
так і є, імпорт контактів поставити першим?
Treebeard the oldest of the Ents написав: По історії видно, що цей контакт був створений дією створення процесу
Хм, але дію імпорту користувача я переніс перед імпортом замовлень… ви можете перевірити самі
[quote]
Treebeard
the oldest of the Ents написав:
По історії видно, що цей контакт був створений дією створення процесу
[/quote]
Хм, але дію імпорту користувача я переніс перед імпортом замовлень… ви можете перевірити самі
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар