Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Интересует разработка нового функционала? Вы всегда можете создать топик на нашем форуме и партнеры-интеграторы дадут оценку разработке/настройке.
Создать топик
Чи планується інтеграція із сервісом Вчасно - Каса ?Документація https://kasa.vchasno.com.ua/check-list
Якщо ні, якою буде вартість виконання доопрацювання? Дякую
Чи планується інтеграція із сервісом Вчасно - Каса ?Документація https://kasa.vchasno.com.ua/check-list Якщо ні, якою буде вартість виконання доопрацювання? Дякую
Добрий день. Я не бачу у них на сайті документації з rest api. Якщо вона є - дайте будь-ласка посилання та опишіть, що ви хочете отримати від інтеграції.
Добрий день. Я не бачу у них на сайті документації з rest api. Якщо вона є - дайте будь-ласка посилання та опишіть, що ви хочете отримати від інтеграції.
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Добрий день. Я не бачу у них на сайті документації з rest api. Якщо вона є - дайте будь-ласка посилання та опишіть, що ви хочете отримати від інтеграції.
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
[/quote]
документація https://drive.google.com/drive/folders/1MjOzHIDhVJZ7f6W2GuJbFS0V0WKvWyOW
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Що потрібно від інтеграції безпосередньо?
формувати електронний чек, реєструвати в податковій, відправляти його клієнту, автоматично формувати звіт та відправляти в податкову
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Що потрібно від інтеграції безпосередньо?
[/quote]
формувати електронний чек, реєструвати в податковій, відправляти його клієнту, автоматично формувати звіт та відправляти в податкову
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Що потрібно від інтеграції безпосередньо?
+ якщо буде повернення, необхідно формувати та передати інформацію про повернення до податкової
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Що потрібно від інтеграції безпосередньо?
[/quote]
+ якщо буде повернення, необхідно формувати та передати інформацію про повернення до податкової
Чисто написання коду за вказаним апі займе приблизно 15год на один метод api. Тобто. бокс просто за вказаним ip буде надсилати описаний у документації json з даними. У процесі буде багато незрозумілих, неточностей в апі і тд, під це варто закласти ще 50 відсотків часу.
Чисто написання коду за вказаним апі займе приблизно 15год на один метод api. Тобто. бокс просто за вказаним ip буде надсилати описаний у документації json з даними. У процесі буде багато незрозумілих, неточностей в апі і тд, під це варто закласти ще 50 відсотків часу.
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Чисто написання коду за вказаним апі займе приблизно 15год на один метод api. Тобто. бокс просто за вказаним ip буде надсилати описаний у документації json з даними. У процесі буде багато незрозумілих, неточностей в апі і тд, під це варто закласти ще 50 відсотків часу.
Тобто чи правильно я розумію, за 22.5 год я отримаю повноцінну інтеграцію?
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
[/quote]
Тобто чи правильно я розумію, за 22.5 год я отримаю повноцінну інтеграцію?
прошу звернути увагу на "15год на один метод api". Тобто. Друк чека це один метод, запит в якийсь інший метод це 2-й метод і так далі. Плюс це написання коду, тобто. я не відповідаю за налаштування апарату, його працездатність тощо. Тобто. у нього по-дефолту має бути робоче
прошу звернути увагу на "15год на один метод api". Тобто. Друк чека це один метод, запит в якийсь інший метод це 2-й метод і так далі. Плюс це написання коду, тобто. я не відповідаю за налаштування апарату, його працездатність тощо. Тобто. у нього по-дефолту має бути робоче
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: прошу звернути увагу на "15год на один метод api". Тобто. Друк чека це один метод, запит в якийсь інший метод це 2-й метод і так далі. Плюс це написання коду, тобто. я не відповідаю за налаштування апарату, його працездатність тощо. Тобто. у нього по-дефолту має бути робоче
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
[/quote]
прошу дати оцінку за пунктами відповідно до того, що потрібно реалізувати http://joxi.ru/n2Yxk3zteOZPPm
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
З перерахованого тобою, https://docs.google.com/document/d/14XlAOvxejPeCLgjytUHo0J1wlqhrWTcf9ZiQx03ZORA/... тут є тільки апі друку чека.
[/quote]
На реалізації цього потрібно 15ч?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар