Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
Цікавить інтеграція із системою МійСклад. На даний момент облік ведеться там і менеджеру доводиться дублювати події. Необхідно синхронізувати додавання нових товарів, оновлення залишків, списання.
Наскільки це може бути реалізовано в принципі?
У якому форматі (у вигляді доповнення чи інакше)?
Зразкові терміни та вартість такого роду робіт?
Звичайно, є пристойно документовані API: https://dev.moysklad.ru/
Добрий день. Цікавить інтеграція із системою МійСклад. На даний момент облік ведеться там і менеджеру доводиться дублювати події. Необхідно синхронізувати додавання нових товарів, оновлення залишків, списання. Наскільки це може бути реалізовано в принципі? У якому форматі (у вигляді доповнення чи інакше)? Зразкові терміни та вартість такого роду робіт? Звичайно, є пристойно документовані API: https://dev.moysklad.ru/
Доброго дня, наскільки я розумію, ви хочете, щоб у Мій Склад ви додавали товар і він імпортувався в бокс? Ми можемо зробити автоматичну дію раз на годину, яка буде оновлювати список товарів у боксі на підставі МійСклад або просто додавати нові (недостатні) товари для додавання в бокс. Дія може зайняти близько 10год для передачі базових полів: ціна, назва, опис, артикул, фото, пдв, назва категорії, назва бренду. За складськими залишками та переміщеннями не знайшов інформації. У бачив лише список складів в api. Підкажіть будь ласка, як правильно називаються сутності переміщення/продажу зі складу у цій системі та чи є інформація про рухи товару на складі в апі?
Доброго дня, наскільки я розумію, ви хочете, щоб у Мій Склад ви додавали товар і він імпортувався в бокс?
Ми можемо зробити автоматичну дію раз на годину, яка буде оновлювати список товарів у боксі на підставі МійСклад або просто додавати нові (недостатні) товари для додавання в бокс. Дія може зайняти близько 10год для передачі базових полів: ціна, назва, опис, артикул, фото, пдв, назва категорії, назва бренду.
За складськими залишками та переміщеннями не знайшов інформації. У бачив лише список складів в api. Підкажіть будь ласка, як правильно називаються сутності переміщення/продажу зі складу у цій системі та чи є інформація про рухи товару на складі в апі?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар