Я організую, щоб вам виставили рахунок.
Нагадую вам, що ви придбали коробкову версію продукту (як є на момент покупки) – спочатку там взагалі не було цієї інтеграції. Інтеграція була так, як вимагало API на даний момент її реалізації.
Ми внесемо зміни та оновимо наших платних хмарних клієнтів – у них тариф має на увазі невеликі покращення тощо.
Ваше бачення зараз - рівноцінно тому, що я можу взяти машину куплену 4 роки тому і приїхати до офіційного дилера і вимагати безкоштовного тюнінгу свого авто, адже я його колись у них купив, вони мені тепер все життя зобов'язані.
Наскільки мені відомо – ми повинні вам лише виправлення помилок з нашого боку. А зміни у сторонньому сервісі – це не наша помилка.
Якщо вони змінять щось зі свого боку, при цьому зламають поточну роботу інтеграції – буде 2 варіанти вирішення:
1. Ми вносимо зміни та оновлюємо хмарних клієнтів, бо їх платні тарифи мають на увазі подібну підтримку.
2. Користувачам коробкових версій - доопрацювання (хоч домагайтеся щоб Нова пошта робила 2 варіанти апі, або оплачувала доопрацювання замість вас)
Якщо це новий функціонал, які комусь потрібен - це доопрацювання/покращення залежно від складності/часу/тарифу клієнта.
Ми не повинні були передбачити те, про що не було зазначено у технічному завданні чи документації сервісу, з яким здійснюється інтеграція.
Якщо на те пішло і ви стверджуєте, що ми повинні були зробити вашу інтеграцію інакше - аргументуйте це технічним завданням на інтеграцію, а також документацією сервісу
https://dev-api.checkbox.in.ua/api/redoc#operation/create_receipt_api_v1_receipt... - де саме там зазначено про формат передачі платежів - як мінімум там зазначено, що значення може набувати формат даних integer - а це значення від −2 147 483 648 до 2 147 483 647. І без вказівки на те в документації ми вважаємо логічним, що вхідні платежі - це позитивна сума, а вихідні (повернення суми) - негативна сума.