Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня, підкажіть у чому проблема, я беру дані касира з checkbox, а саме поля "Логін" та "Пін код" [file]14202[/file]
Вводжу ці дані додаток чекбоксу [file]14203[/file]
Додаю дію [file]14204[/file] + [file]14205[/file] + [file]14206[/file]
Але при спробі переходу на даний етап я отримую помилку "Не вірний логін або пароль" [file]14207[/file]
Підкажіть будь ласка, що не так налаштовано
Доброго дня, підкажіть у чому проблема, я беру дані касира з checkbox, а саме поля "Логін" та "Пін код" Вводжу ці дані додаток чекбоксу Додаю дію + + Але при спробі переходу на даний етап я отримую помилку "Не вірний логін або пароль" Підкажіть будь ласка, що не так налаштовано
Пін-код це не пароль касира, пароль ви вказуєте при створенні касира, так само його можна змінити, якщо біля касира натиснути "Редагувати" Саме цей пароль потрібний для інтеграції
[quote]
Поліїт Максим писав/ла:
поля "Логін" та "Пін код"
[/quote]
Пін-код це не пароль касира, пароль ви вказуєте при створенні касира, так само його можна змінити, якщо біля касира натиснути "Редагувати"
Саме цей пароль потрібний для інтеграції
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар