Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У заказі вказана ціна товару 75,60, в Чекбокс передається 75,9. В результаті в чеку суми не збігаються.
[file]10370[/file]
[file]10371[/file]
Замовлення https://drukaryk.com/admin/customorder/order/23961/edit/
Допоможіть розібратися, будь ласка
Скидками ми не користуємось
Після оплати змінюємо (якщо треба) ціни товару так, що загальна сума замовлення відповідала сумі оплати
Ціни товару в замовлення ставимо тільки з двома знаками після комі
У заказі вказана ціна товару 75,60, в Чекбокс передається 75,9. В результаті в чеку суми не збігаються.
Замовлення https://drukaryk.com/admin/customorder/order/23961/edit/ Допоможіть розібратися, будь ласка Скидками ми не користуємось Після оплати змінюємо (якщо треба) ціни товару так, що загальна сума замовлення відповідала сумі оплати Ціни товару в замовлення ставимо тільки з двома знаками після комі
Дуже дивно, такого не повинно бути. Це повторюється на багатьох процесах? Якщо так - можна винести дію за якимось із них на процедуру - я отримаю тіло запиту на створення чека (без його створення) і можете звернутися з ним до техпідтримки Checkbox (якщо воно коректне) із питанням чому так відбувається
Дуже дивно, такого не повинно бути.
Це повторюється на багатьох процесах? Якщо так - можна винести дію за якимось із них на процедуру - я отримаю тіло запиту на створення чека (без його створення) і можете звернутися з ним до техпідтримки Checkbox (якщо воно коректне) із питанням чому так відбувається
Було одного разу, що ми поставили ціну з неціліми копійками і в чеку виникло дві суми. Тепер ми обов'язково, перед тим як робити чек, ставимо ціни із округленням до 10 копійок. *** У цьому чеку ми одразу поставили ціну 75,60 (це видно в історії), але в Чекбокс передалося 75,59 *** Ця проблема не повторювалася, але в нас мало чеків (до 20 на місяць).
Було одного разу, що ми поставили ціну з неціліми копійками і в чеку виникло дві суми. Тепер ми обов'язково, перед тим як робити чек, ставимо ціни із округленням до 10 копійок.
*** У цьому чеку ми одразу поставили ціну 75,60 (це видно в історії), але в Чекбокс передалося 75,59 ***
Ця проблема не повторювалася, але в нас мало чеків (до 20 на місяць).
Я звернувся до Чекбокса. Вони сказали, що проблема на боці Ванбоксу
я спочатку питав:
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: Це повторюється на багатьох процесах? Якщо так - можна винести дію за якимось із них на процедуру - я отримаю тіло запиту на створення чека (без його створення) і можете звернутися з ним у техпідтримку Checkbox (якщо воно коректне) із питанням чому так відбувається
якщо це повторюється за аналогічних умов - надайте процес, я перевірю і у разі коректного запиту - надам його тіло для техпідтримки
[quote]
Я звернувся до Чекбокса. Вони сказали, що проблема на боці Ванбоксу
[/quote]
я спочатку питав:
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
Це повторюється на багатьох процесах? Якщо так - можна винести дію за якимось із них на процедуру - я отримаю тіло запиту на створення чека (без його створення) і можете звернутися з ним у техпідтримку Checkbox (якщо воно коректне) із питанням чому так відбувається
[/quote]
якщо це повторюється за аналогічних умов - надайте процес, я перевірю і у разі коректного запиту - надам його тіло для техпідтримки
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар