Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вам потрібно доопрацювати налаштування, з якого поля взяти суму платежу замість реальних платежів процесу? І на підставі зазначеного типу оплати у дії – передати? Якщо так - доопрацювання такого налаштування займе 2ч
Вам потрібно доопрацювати налаштування, з якого поля взяти суму платежу замість реальних платежів процесу?
І на підставі зазначеного типу оплати у дії – передати?
Якщо так - доопрацювання такого налаштування займе 2ч
Потрібно щоб у полі value передалася сума з додаткового поля, але таке налаштування вже допрацьовували І в полі label передавалося значення Передплата Ось це потрібно
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
"payments": [
{
"type": "CASH",
"value": 1469276,
"label": "Підплата"
}
[/quote]
Потрібно щоб у полі value передалася сума з додаткового поля, але таке налаштування вже допрацьовували [file]10348[/file]
І в полі label передавалося значення Передплата
Ось це потрібно
Потрібно щоб у полі value передалася сума з додаткового поля, але таке налаштування вже допрацьовували І в полі label передавалося значення Передплата Ось це потрібно
Я дуже радий, що ви доопрацювали це у свій кастомний проект. Так що заважає заповнити поле та вказати тип оплати "Готівка" та підпис для такого типу оплати "Предплата" ?
[quote]
Потрібно щоб у полі value передалася сума з додаткового поля, але таке налаштування вже допрацьовували
Ось це потрібно
[/quote]
Я дуже радий, що ви доопрацювали це у свій кастомний проект.
Так що заважає заповнити поле та вказати тип оплати "Готівка" та підпис для такого типу оплати "Предплата" ?
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла:
Потрібно щоб у полі value передалася сума з додаткового поля, але таку настройку вже допрацьовували І в полі label передавалося значення Передплата Ось це потрібно
Я дуже радий, що ви доопрацювали це у свій кастомний проект. Так що заважає заповнити поле та вказати тип оплати "Готівка" та підпис для такого типу оплати "Предплата" ?
А як вказати підпис для такого типу оплати "Підплата"? Я з цього й уточнюю)
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
[quote]
Потрібно щоб у полі value передалася сума з додаткового поля, але таку настройку вже допрацьовували
Ось це потрібно
[/quote]
Я дуже радий, що ви доопрацювали це у свій кастомний проект.
Так що заважає заповнити поле та вказати тип оплати "Готівка" та підпис для такого типу оплати "Предплата" ?
[/quote]
А як вказати підпис для такого типу оплати "Підплата"?
Я з цього й уточнюю)
А як вказати підпис для такого типу оплати "Підплата"? Я з цього й уточнюю)
у відповідні налаштування - уважно подивися, у дії є поля "Підпис для типу оплати "Готівка"" та "Підпис для типу оплати "Карта""
[quote]
А як вказати підпис для такого типу оплати "Підплата"?
Я з цього й уточнюю)
[/quote]
у відповідні налаштування - уважно подивися, у дії є поля "Підпис для типу оплати "Готівка"" та "Підпис для типу оплати "Карта""
Я думаю, що рішення в цьому завданні обрали неправильне, всі вже 100 разів стикалися з тим, що сума чека береться за ціною товару, навіщо робити передачу суми з додаткового поля процесу, якщо це нічого не змінить? Потрібно робити хоча б, щоб ціна продукту бралася з додаткового поля продукту процесу, але тільки морочитися потрібно з приводу того, щоб правильно розподілити ціни по додаткових полях продукту
[quote]
Стрілець Антон Миколайович
КТС
Співробітник
КТС писав/ла:
Була тема https://crm-onebox.com/ru/support/business-processes/9898-konsultatsiya-po-sozda...
[/quote]
Я думаю, що рішення в цьому завданні обрали неправильне, всі вже 100 разів стикалися з тим, що сума чека береться за ціною товару, навіщо робити передачу суми з додаткового поля процесу, якщо це нічого не змінить? Потрібно робити хоча б, щоб ціна продукту бралася з додаткового поля продукту процесу, але тільки морочитися потрібно з приводу того, щоб правильно розподілити ціни по додаткових полях продукту
Тут йдеться про суму оплати, а чи не про суму чека.
[quote]
[/quote]
Тут йдеться про суму оплати, а чи не про суму чека.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар