Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Добридень. Сьогодні перестали відображатись товари у деяких процесах. Ось приклад процесу: https://crm.sportmarket.ua/216288/ Можливо тому, що в цьому процесі порівняно багато товарів, але раніше все працювало до сьогодні.
Допоможіть! Без нього є великі складнощі у роботі.
Добридень. Сьогодні перестали відображатись товари у деяких процесах. Ось приклад процесу: https://crm.sportmarket.ua/216288/ Можливо тому, що в цьому процесі порівняно багато товарів, але раніше все працювало до сьогодні. Допоможіть! Без нього є великі складнощі у роботі.
Добридень. Таблиця продуктів не відображається, запит на її генерацію йде після відкриття сторінки. Тобто. відкриваючи сторінку зачекайте якийсь час і продукти відобразяться, в моєму випадку це 10-15 сек у вказаному процесі
Добридень. Таблиця продуктів не відображається, запит на її генерацію йде після відкриття сторінки. Тобто. відкриваючи сторінку зачекайте якийсь час і продукти відобразяться, в моєму випадку це 10-15 сек у вказаному процесі
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Не розумію чому, як це відбувається, але ця проблема виникає тільки у неділю. Не розумію який може бути зв'язок між днем тижня та завантаженням процесу, але вже кілька неділей поспіль не відкривається цей процес. На даний момент проблема актуальна. Завтра вранці все працюватиме нормально. Можливо, є варіант це виправити?
Не розумію чому, як це відбувається, але ця проблема виникає тільки у неділю. Не розумію який може бути зв'язок між днем тижня та завантаженням процесу, але вже кілька неділей поспіль не відкривається цей процес. На даний момент проблема актуальна. Завтра вранці все працюватиме нормально. Можливо, є варіант це виправити?
Вам може блокувати таблицю наприклад одну з дій автоматизації, яка працює тільки в неділю і робить локи на таблиці або щось те, що спрацьовує тільки в цей день як приклад. Варіантів може бути дуже багато. Щоб з'ясувати в чому у Вас проблема мені потрібно зайти у вказане замовлення саме в неділю та проаналізувати ситуацію, це займе години 2 доопрацювання, зайти зможемо вже 7 січня. Якщо влаштовує, то я виставлю рахунок.
Вам може блокувати таблицю наприклад одну з дій автоматизації, яка працює тільки в неділю і робить локи на таблиці або щось те, що спрацьовує тільки в цей день як приклад. Варіантів може бути дуже багато. Щоб з'ясувати в чому у Вас проблема мені потрібно зайти у вказане замовлення саме в неділю та проаналізувати ситуацію, це займе години 2 доопрацювання, зайти зможемо вже 7 січня. Якщо влаштовує, то я виставлю рахунок.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар