Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
наскільки мені відомо користувач бачить там лише ті методи відображень до яких є доступ по апкам ( наприклад якщо немає доступу до календаря його там не буде) або ви хочете приховати взагалі? - якщо так то можемо взяти як поліпшення, щоб через права доступу взагалі приховувати іконку цю
наскільки мені відомо користувач бачить там лише ті методи відображень до яких є доступ по апкам ( наприклад якщо немає доступу до календаря його там не буде)
або ви хочете приховати взагалі? - якщо так то можемо взяти як поліпшення, щоб через права доступу взагалі приховувати іконку цю
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: наскільки мені відомо користувач бачить там лише ті методи відображень до яких є доступ по апкам ( наприклад якщо немає доступу до календаря його там не буде) або ви хочете приховати взагалі? - якщо так то можемо взяти як поліпшення, щоб через права доступу взагалі приховувати іконку цю
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
наскільки мені відомо користувач бачить там лише ті методи відображень до яких є доступ по апкам ( наприклад якщо немає доступу до календаря його там не буде)
або ви хочете приховати взагалі? - якщо так то можемо взяти як поліпшення, щоб через права доступу взагалі приховувати іконку цю
[/quote]
Маю на увазі, коли заходжу завдання списком https://datapoint.center/admin/customorder/issue/?searchLine=
Щоб я бачив тільки потрібні способи відображення, а не всі [file]16508[/file]
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: наскільки мені відомо користувач бачить там лише ті методи відображень до яких є доступ по апкам ( наприклад якщо немає доступу до календаря його там не буде) або ви хочете приховати взагалі? - якщо так то можемо взяти як поліпшення, щоб через права доступу взагалі приховувати іконку цю
[quote]
Короп Владислав Павлович
QubeSoft писав/ла:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
[/quote]
Маю на увазі, коли заходжу завдання списком https://datapoint.center/admin/customorder/issue/?searchLine=
Щоб я бачив тільки потрібні способи відображення, а не всі [file]16508[/file]
[/quote]
в МВП прибирати їх немає сенсу явно
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар