Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Зробити можливість заносити декілька варіантів ставок у полі ПДВ довідника 'Юридичні особи та реквізити'.
Також щоб була можливість змінювати цю ставку в інтерфейсі процесу.
[file]18627[/file]
Зробити можливість заносити декілька варіантів ставок у полі ПДВ довідника 'Юридичні особи та реквізити'. Також щоб була можливість змінювати цю ставку в інтерфейсі процесу.
Дідік Ігор писав/ла: Або додати можливість редагування ставки ПДВ у продуктах процесу.
ви і зараз це можете робити розмір пдв можна вказати різний у кожному товарі
[quote]
Дідік Ігор писав/ла:
Або додати можливість редагування ставки ПДВ у продуктах процесу.
[/quote]
ви і зараз це можете робити
розмір пдв можна вказати різний у кожному товарі
Дідік Ігор писав/ла: Або додати можливість редагування ставки ПДВ у продуктах процесу.
ви і зараз це можете робити розмір пдв можна вказати різний у кожному товарі
Розмір ПДВ можна редагувати у карточці товару. А як відредагувати у продукті процесу (товар може мати різні ставки ПДВ)?
[quote]
Устименко Игорь
OneBox production писал/а:
[quote]
Дідік Ігор писав/ла:
Або додати можливість редагування ставки ПДВ у продуктах процесу.
[/quote]
ви і зараз це можете робити
розмір пдв можна вказати різний у кожному товарі
[/quote]
Розмір ПДВ можна редагувати у карточці товару.
А як відредагувати у продукті процесу (товар може мати різні ставки ПДВ)?
Для вирішення мого питання, додайте, будь ласка поле ПДВ (%) (producttaxvalue) в дію 'Копіювати поля продуктів процесу' -> `Записати значення в поле продукту процесу:`
Для вирішення мого питання, додайте, будь ласка поле ПДВ (%) (producttaxvalue) в дію 'Копіювати поля продуктів процесу' -> `Записати значення в поле продукту процесу:`
Dydyk Ihor писал/а: Для вирішення мого питання, додайте, будь ласка поле ПДВ (%) (producttaxvalue) в дію 'Копіювати поля продуктів процесу' -> `Записати значення в поле продукту процесу:`
дайте процесс где выведена колонка НДС товара
[quote]
Dydyk Ihor писал/а:
[/quote]
Dydyk Ihor писал/а: Для вирішення мого питання, додайте, будь ласка поле ПДВ (%) (producttaxvalue) в дію 'Копіювати поля продуктів процесу' -> `Записати значення в поле продукту процесу:`
[quote]
Устименко Игорь
OneBox production писал/а:
[quote]
Dydyk Ihor писал/а:
[/quote]
[/quote]
БП - https://smile.1b.app/134/
Шаблони Дії в процедурі - https://smile.1b.app/app/workflow/8/procedure/44/
1. Підрахувати і записати значення у додаткове поле (Для ставки ПДВ)
2. Копіювати поля продуктів процесу (Для ставки ПДВ)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар