Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У таблиці замовлень виводиться клієнт та поруч стовпці його фіо та контактні [file]18888[/file]
Але чомусь йде фіо лівого клієнта, на замовлення вірна інфа [file]18889[/file]
https://solidenglishschool.1b.app/app/workflowtype-first-type/?filterclientid%5B%5D=4199&filtershowprocess=&ok=1
Це не його ПІБ. Є поля клієнта і є поля процесу, поле ПІБ - це поле процесу, воно може відрізнатись від ПІБ клієнта процесу і заповнюється при зміні клієнта в процесі.
Це не його ПІБ.
Є поля клієнта і є поля процесу, поле ПІБ - це поле процесу, воно може відрізнатись від ПІБ клієнта процесу і заповнюється при зміні клієнта в процесі.
Суханицький Андрій OneBox CORP написав: Це не його ПІБ. Є поля клієнта і є поля процесу, поле ПІБ - це поле процесу, воно може відрізнятися від ПІБ клієнта процесу і заповнюється при зміні клієнта в процесі.
Як тоді вивести у таблиці ті поля, що потрібні? ці поля в картці знайшов, а таблиці немає,
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP написав:
Це не його ПІБ.
Є поля клієнта і є поля процесу, поле ПІБ - це поле процесу, воно може відрізнятися від ПІБ клієнта процесу і заповнюється при зміні клієнта в процесі.
[/quote]
Як тоді вивести у таблиці ті поля, що потрібні? ці поля в картці знайшов, а таблиці немає,
Анатолий Консалтинговая компания "Бюро продаж" писал/а: Как тогда вывести в таблице те поля что нужны? эти поля в карточке нашел, а в таблице нет,
В таблиці їх немає. А навіщо показувати їх окремо, чим не влаштовує одне поле "Контрагент", воно показує ПІБ з картки клієнта
[quote]
Анатолий
Консалтинговая компания "Бюро продаж" писал/а:
Как тогда вывести в таблице те поля что нужны? эти поля в карточке нашел, а в таблице нет,
[/quote]
В таблиці їх немає.
А навіщо показувати їх окремо, чим не влаштовує одне поле "Контрагент", воно показує ПІБ з картки клієнта
Анатолій Консалтингова компанія "Бюро продажів" писав/ла: Як тоді вивести у таблиці поля? ці поля в картці знайшов, а таблиці немає,
У таблиці їх немає. А навіщо показувати їх окремо, чим не влаштовує одне поле "Контрагент", воно показує ПІБ з картки клієнта
Просто дивно, що поля є, а в таблицю не виведеш, ці поля я так зрозумів для ліда зроблені, що клієнта ще немає, а дані можна вносити. Потрібні щоб менеджерам при роботі у списку, бачили, що все заповнено
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP написав:
[quote]
Анатолій
Консалтингова компанія "Бюро продажів" писав/ла:
Як тоді вивести у таблиці поля? ці поля в картці знайшов, а таблиці немає,
[/quote]
У таблиці їх немає.
А навіщо показувати їх окремо, чим не влаштовує одне поле "Контрагент", воно показує ПІБ з картки клієнта
[/quote]
Просто дивно, що поля є, а в таблицю не виведеш, ці поля я так зрозумів для ліда зроблені, що клієнта ще немає, а дані можна вносити. Потрібні щоб менеджерам при роботі у списку, бачили, що все заповнено
Анатолій Консалтингова компанія "Бюро продажів" писав/ла: Просто дивно, що поля є, а в таблицю не виведеш, ці поля я так зрозумів для ліда зроблені, що клієнта ще немає, а дані можна вносити. Потрібні щоб менеджерам при роботі у списку, бачили, що все заповнено
Думаю, що поле Контрагент для цього підходить
[quote]
Анатолій
Консалтингова компанія "Бюро продажів" писав/ла:
[/quote]
Думаю, що поле Контрагент для цього підходить
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар