Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень.
Підкажіть, будь ласка, як для користувача вимкнути особистий кабінет?
Бажано з відображенням якогось інформаційного вікна, наприклад "Особистий кабінет на даний момент не доступний"
Добридень. Підкажіть, будь ласка, як для користувача вимкнути особистий кабінет? Бажано з відображенням якогось інформаційного вікна, наприклад "Особистий кабінет на даний момент не доступний"
Добридень! Щоб користувач втратив доступ до власного кабінету, вам потрібно перевести Рівень доступу контакту в Заблокований. Зробити це ви можете Надіславши контакт до програми Співробітники та користувачі.
Добридень! Щоб користувач втратив доступ до власного кабінету, вам потрібно перевести Рівень доступу контакту в Заблокований. Зробити це ви можете Надіславши контакт до програми Співробітники та користувачі.
Morgan написав: Мені потрібно взагалі відключити доступ до особистого кабінету клієнта, а не певного користувача.
Тоді я думаю, ви можете спробувати просто видалити додаток Особистого кабінету у своїй системі
[quote]
Morgan написав:
Мені потрібно взагалі відключити доступ до особистого кабінету клієнта, а не певного користувача.
[/quote]
Тоді я думаю, ви можете спробувати просто видалити додаток Особистого кабінету у своїй системі [file]19188[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар