Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Наразі є можливість імпорту додаткових полів:
- бізнес процесів;
- контактів;
- продуктів;
- полів для інших програм OneBox OS
Додайте функцію Експорту з імпортованого файлу, щоб полегшити створення необхідних полів при налаштуванні системи.
Таке рішення полегшить покроковий перехід на OneBox OS.
[file]8892[/file]
Наразі є можливість імпорту додаткових полів: - бізнес процесів; - контактів; - продуктів; - полів для інших програм OneBox OS Додайте функцію Експорту з імпортованого файлу, щоб полегшити створення необхідних полів при налаштуванні системи. Таке рішення полегшить покроковий перехід на OneBox OS.
Замогильний Дмитро OneBox production написав: Здрастуйте, уточніть, чим нова опція повинна відрізнятися від... -> Файлове сховище
так з інтуїтивністю використання я дуже важко експортувати табличку з додатковими полями, яку раніше імпортував буду вдячний, якщо підкажете, як це зробити з використанням файлового сховища
[quote]
Замогильний Дмитро
OneBox production написав:
Здрастуйте, уточніть, чим нова опція повинна відрізнятися від... -> Файлове сховище
[file]8893[/file]
[/quote]
так з інтуїтивністю використання
я дуже важко експортувати табличку з додатковими полями, яку раніше імпортував
буду вдячний, якщо підкажете, як це зробити з використанням файлового сховища
Замогильний Дмитро OneBox production написав: Кроки для експорту на скріншотах (1)
еммм я у себе не знаходжу кнопок, як на першому скрині
[quote]
Замогильний Дмитро
OneBox production написав:
Кроки для експорту на скріншотах (1)
[/quote]
еммм
я у себе не знаходжу кнопок, як на першому скрині
[file]8913[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар