Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Прохання відповісти на завдання розробників OneBox.
Як вирішити проблему, яку описав нижче та отримати необхідний результат.
МЕТА: перед оприбуткуванням оновити ціни та значення системних та додаткових полів продуктів процесу.
В інвойсі від виробника і завдання по оновленню/оприбуткуванню одночасно може бути від 10000 товарів і більше.
Оновлення та оприбуткування має відбуватися в одному завданні.
Як вирішували:
Створили бізнес процес і вивели на етап.
https://onebox.constantagro.com.ua:44553/admin/shop/workflowstatus/419/action/new/
Ось тестове завдання, у якому виконали дії над 500 товарами:
https://onebox.constantagro.com.ua:44553/admin/customorder/issue/2580/edit/
Все пройшло відмінно.
Ось приклад двох продуктів із завдання, дані в яких повністю оновились коректно.
- першого
https://onebox.constantagro.com.ua:44553/admin/shop/products/704/edit/
- ...
- останнього зі списку
https://onebox.constantagro.com.ua:44553/admin/shop/products/1408/edit/
Проблема:
Коли в імпортованому файлі з
Устименко Ігор OneBox production написав: і яка мета даного топіка?
так є ТЗ, у якому детально розібрав проблему що саме не зрозуміло з опису, щоби допомогли з рішенням?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
і яка мета даного топіка?
[/quote]
так є ТЗ, у якому детально розібрав проблему
що саме не зрозуміло з опису, щоби допомогли з рішенням?
Бокс не перетравлює перелік товарів більше 1000 позицій при імпорті через БП. А потрібно одночасно завантажувати більше.
[quote]
Устименко Ігор
[/quote]
Бокс не перетравлює перелік товарів більше 1000 позицій при імпорті через БП. А потрібно одночасно завантажувати більше.
1. якщо ви переходите на етап - то з якою метою стоїть галочка "Дія спрацьовує після збереження процесу" - ви виконуєте ці копіювання по 2му колу разом час множиться на 2 2. Я думаю вам варто зробити налаштування не перераховувати процес після кожного відпрацювання дії. Наприклад : 16 дій копіювання. Всього ви 16 разів перерахуєте процес, а за фактом перерахунок або взагалі не потрібен у вашому випадку, або тільки в останній дії. зробити таке налаштування 1ч 3. Я думаю, можна подумати щось над оптимізацією самої дії - начебто є ідея. можу спробувати реалізувати за 2год
[quote]
Лисенко Олександр писав/ла:
[quote]
Устименко Ігор
[/quote]
[/quote]
1. якщо ви переходите на етап - то з якою метою стоїть галочка "Дія спрацьовує після збереження процесу" - ви виконуєте ці копіювання по 2му колу разом час множиться на 2
2. Я думаю вам варто зробити налаштування не перераховувати процес після кожного відпрацювання дії. Наприклад :
16 дій копіювання.
Всього ви 16 разів перерахуєте процес, а за фактом перерахунок або взагалі не потрібен у вашому випадку, або тільки в останній дії.
зробити таке налаштування 1ч
3. Я думаю, можна подумати щось над оптимізацією самої дії - начебто є ідея. можу спробувати реалізувати за 2год
1. якщо ви переходите на етап - то з якою метою стоїть галочка "Дія спрацьовує після збереження процесу" - ви виконуєте ці копіювання по 2му колу разом час множиться на 2 2. Я думаю вам варто зробити налаштування не перераховувати процес після кожного відпрацювання дії. Наприклад : 16 дій копіювання. Всього ви 16 разів перерахуєте процес, а за фактом перерахунок або взагалі не потрібен у вашому випадку, або тільки в останній дії. зробити таке налаштування 1ч 3. Я думаю, можна подумати щось над оптимізацією самої дії - начебто є ідея. можу спробувати реалізувати за 2год
1. виходить, зараз пакет дій спрацьовує не оптимально 2. галочку зняли, щоб уникнути зайвих спрацьовувань за збереження завдання 3. а на OneBox OS цей пакет дій працює оптимально? тобто, чи буде вирішено наше завдання після переходу на нову систему без витрат на доопрацювання? як варіант, чи є сенс доопрацювати дії так, щоб у ньому можна було вибрати необмежену кількість полів для оновлення?
[quote]
Устименко Ігор
[quote]
Лисенко Олександр писав/ла:
[quote]
Устименко Ігор
[/quote]
[/quote]
1. якщо ви переходите на етап - то з якою метою стоїть галочка "Дія спрацьовує після збереження процесу" - ви виконуєте ці копіювання по 2му колу разом час множиться на 2
2. Я думаю вам варто зробити налаштування не перераховувати процес після кожного відпрацювання дії. Наприклад :
16 дій копіювання.
Всього ви 16 разів перерахуєте процес, а за фактом перерахунок або взагалі не потрібен у вашому випадку, або тільки в останній дії.
зробити таке налаштування 1ч
3. Я думаю, можна подумати щось над оптимізацією самої дії - начебто є ідея. можу спробувати реалізувати за 2год
[/quote]
1. виходить, зараз пакет дій спрацьовує не оптимально
2. галочку зняли, щоб уникнути зайвих спрацьовувань за збереження завдання
3. а на OneBox OS цей пакет дій працює оптимально?
тобто, чи буде вирішено наше завдання після переходу на нову систему без витрат на доопрацювання?
як варіант, чи є сенс доопрацювати дії так, щоб у ньому можна було вибрати необмежену кількість полів для оновлення?
3. так там працює швидше + якщо ви перейдете то ми готові переробити власним коштом
Легеза В'ячеслав Валеріанович iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗУ ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) писав/ла: як варіант, чи є сенс доопрацювати дії так, щоб у ньому можна було вибрати необмежену кількість полів для оновлення?
можливо але не впевнений доки не спробуємо
3. так там працює швидше + якщо ви перейдете то ми готові переробити власним коштом
[quote]
Легеза В'ячеслав Валеріанович
iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗУ ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) писав/ла:
як варіант, чи є сенс доопрацювати дії так, щоб у ньому можна було вибрати необмежену кількість полів для оновлення?
[/quote]
можливо але не впевнений доки не спробуємо
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар