Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня!
Дублюю старий тикет, тому що дуже важливе питання і по ньому немає відповіді.
Не зрозуміло чому, але чомусь у різних БП то працюють процедури, то ні. Перевіряю усі дії адміністратором.
Доброго дня! Дублюю старий тикет, тому що дуже важливе питання і по ньому немає відповіді. Не зрозуміло чому, але чомусь у різних БП то працюють процедури, то ні. Перевіряю усі дії адміністратором.
. OneBox production написав: На ваше запитання відповіли. Не створюйте будь ласка дублів, тому що ви створите 10 однакових завдань, швидше вони вирішаться не будуть.
Добридень! Добре. Дякую.
[quote]
.
OneBox production написав:
На ваше запитання відповіли. Не створюйте будь ласка дублів, тому що ви створите 10 однакових завдань, швидше вони вирішаться не будуть.
[/quote]
Добридень!
Добре. Дякую.
я розумію що якесь питання може бути терміновим, але ми і так намагаємося в будь-яку відносно вільну хвилину заглядати на форум, створюючи нове завдання ви відтягуєте відповідь на інші можливо не менш важливі для когось завдання. Дякую за розуміння.
я розумію що якесь питання може бути терміновим, але ми і так намагаємося в будь-яку відносно вільну хвилину заглядати на форум, створюючи нове завдання ви відтягуєте відповідь на інші можливо не менш важливі для когось завдання. Дякую за розуміння.
. OneBox production написав: я розумію що якесь питання може бути терміновим, але ми і так намагаємося в будь-яку відносно вільну хвилину заглядати на форум, створюючи нове завдання ви відтягуєте відповідь на інші можливо не менш важливі для когось завдання. Дякую за розуміння.
Зрозумів. Більше не повториться. Дякую!
[quote]
.
OneBox production написав:
[/quote]
Зрозумів. Більше не повториться.
Дякую!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар