Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня!
Виявив, що кнопка "Зберегти" відсутня у редакторі бізнес-процесів. Прошу додати її, тому що це не безпечно, я випадково видалив половину зайвих елементів, а відновити не вдалося.
Доброго дня! Виявив, що кнопка "Зберегти" відсутня у редакторі бізнес-процесів. Прошу додати її, тому що це не безпечно, я випадково видалив половину зайвих елементів, а відновити не вдалося.
Устименко Ігор OneBox production написав: ми її спеціально прибрали, щоб усе зберігалося в реальному часі
Як бути, якщо щось випадково вийшло? У моєму випадку це сталося коли завис комп і у мене кілька етапів пішло.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
ми її спеціально прибрали, щоб усе зберігалося в реальному часі
[/quote]
Як бути, якщо щось випадково вийшло?
У моєму випадку це сталося коли завис комп і у мене кілька етапів пішло.
Устименко Ігор OneBox production написав: ми її спеціально прибрали, щоб усе зберігалося в реальному часі
Як бути, якщо щось випадково вийшло? У моєму випадку це сталося коли завис комп і у мене кілька етапів пішло.
що не в'яжеться зависання комп'ютера та видалення етапів видаляється етап вашим кліком мишки - якби ви не кликали нічого не вийшло б поки не розумію
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
ми її спеціально прибрали, щоб усе зберігалося в реальному часі
[/quote]
Як бути, якщо щось випадково вийшло?
У моєму випадку це сталося коли завис комп і у мене кілька етапів пішло.
[/quote]
що не в'яжеться зависання комп'ютера та видалення етапів
видаляється етап вашим кліком мишки - якби ви не кликали нічого не вийшло б
поки не розумію
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар