Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вже є завдання, але випадково відповів його вирішеним.
Дуже не зручно працювати із постійними зависаннями.
https://crm-onebox.com/ru/support/orders/7911-visnet-onebox-pri-vibore-znacheniya-v-dop-pole-produkta-protsessa
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: Я відповів вам, що як розберуся у причині – одразу дам відповідь.
Пробачте за затримку з відповіддю. Зараз тестуємо, то виявляється це не стабільне зависання. Здебільшого в одного менеджера, але й у мене з'являється. (Думаю по відео помітно)
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
Я відповів вам, що як розберуся у причині – одразу дам відповідь.
[/quote]
Пробачте за затримку з відповіддю. Зараз тестуємо, то виявляється це не стабільне зависання.
Здебільшого в одного менеджера, але й у мене з'являється. (Думаю по відео помітно)
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: Вкажіть посилання на співробітника, у якого спостерігається проблема – я перевірю
/admin/shop/users/29528/
[quote]
Вкажіть посилання на співробітника, у якого спостерігається проблема – я перевірю
[/quote]
/admin/shop/users/29528/
Грабовський Олександр писав/ла: /admin/shop/users/29528/
під даним користувачем спробував - запит 0.5с + до 1с напевно відрендерити селектор - як би критичного нічого не спостерігаю.
[quote]
Грабовський Олександр писав/ла:
/admin/shop/users/29528/
[/quote]
під даним користувачем спробував - запит 0.5с + до 1с напевно відрендерити селектор - як би критичного нічого не спостерігаю.
[file]5272[/file]
Грабовський Олександр писав/ла: /admin/shop/users/29528/
Тестував сьогодні знову, навіть на моєму обліковому записі зависає. Порядок дій: створив нове замовлення в БП "Замовлення Роздріб" додав товар 9227 - екосумка з принтом. почав прописувати в полі "Макет №" код починаючи з 9227 – після "922" зависло на 15 секунд. Перевірте такий порядок дій, будь ласка.
[quote]
[quote]
Грабовський Олександр писав/ла:
/admin/shop/users/29528/
[/quote]
[file]5272[/file]
[/quote]
Тестував сьогодні знову, навіть на моєму обліковому записі зависає.
Порядок дій:
створив нове замовлення в БП "Замовлення Роздріб"
додав товар 9227 - екосумка з принтом.
почав прописувати в полі "Макет №" код починаючи з 9227 – після "922" зависло на 15 секунд.
Перевірте такий порядок дій, будь ласка.
Під вищевказаним акаунтом вводжу 992 - через зміну поля спрацьовують аякс-запити - вони відпрацьовують по 300мс. Далі рендер автокомплит максимум до 1с. Як би я не спостерігаю подібних зависання по 15 секунд, принаймні з боку OneBox.
Під вищевказаним акаунтом вводжу 992 - через зміну поля спрацьовують аякс-запити - вони відпрацьовують по 300мс. Далі рендер автокомплит максимум до 1с.
Як би я не спостерігаю подібних зависання по 15 секунд, принаймні з боку OneBox.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар