Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
До товару було додано фільтр. Прописана ціна продажу та вхідна ціна.
При додаванні товару до БП з фільтрами та без фільтрів, вхідна ціна ідентична.
Як це виправити?
Добридень! До товару було додано фільтр. Прописана ціна продажу та вхідна ціна. При додаванні товару до БП з фільтрами та без фільтрів, вхідна ціна ідентична. Як це виправити?
Добрий день. Потрібно фільтрам прописати націнки, зв'язати їх з допполем продукту процесу, та заповнити в налаштуваннях допполя налаштування https://prnt.sc/xatkd2
Добрий день. Потрібно фільтрам прописати націнки, зв'язати їх з допполем продукту процесу, та заповнити в налаштуваннях допполя налаштування https://prnt.sc/xatkd2
Якщо я встановлюю галочку в "Автоматично заповнювати фільтр товару", то при додаванні товару в БП, ціна продажу автоматично додає цей фільтр. Чого мені не треба.
Якщо я встановлюю галочку в "Автоматично заповнювати фільтр товару", то при додаванні товару в БП, ціна продажу автоматично додає цей фільтр. Чого мені не треба.
Бодяко Дмитро dev написав: пов'язати їх з додатком продукту процесу
Чи існує якась автоматична дія для створення дод. полів на основі фільтрів? Чи не здається вам, що всі ці маніпуляції – милиця?
[quote]
Бодяко Дмитро
dev написав:
пов'язати їх з додатком продукту процесу
[/quote]
Чи існує якась автоматична дія для створення дод. полів на основі фільтрів?
Чи не здається вам, що всі ці маніпуляції – милиця?
Бодяко Дмитро dev написав: Вибрати в додатковому полі фільтр, з яким воно пов'язане милиця? Я так не думаю
Ну, для початку, ці додаткові. поля потрібно створити...
[quote]
Бодяко Дмитро
dev написав:
Вибрати в додатковому полі фільтр, з яким воно пов'язане милиця? Я так не думаю
[/quote]
Ну, для початку, ці додаткові. поля потрібно створити...
Лисенко Олександр писав/ла: Чи існує якась автоматична дія для створення дод. полів на основі фільтрів?
На даний момент 84.
Тому запитаю ще раз:
[quote]
Лисенко Олександр писав/ла:
Чи існує якась автоматична дія для створення дод. полів на основі фільтрів?
[/quote]
Ок. Дякую. Додаватимемо вручну. Але, було б дуже непогано, якби така дія все ж таки коли не з'явилася. Думаю, іншим вашим клієнтам це десь спростило б життя.
Ок. Дякую. Додаватимемо вручну.
Але, було б дуже непогано, якби така дія все ж таки коли не з'явилася. Думаю, іншим вашим клієнтам це десь спростило б життя.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар