Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Привіт підкажіть будь ласка як зробити поле в замовленні в яке можна вписувати вручну суму (передплата) [file]1899[/file] такого плану але редагується
і щоб потім була можливість вирахувати залишок боргу клієнта з оплати та записати це у суму післяплати
зараз це працює як фіксоване значення [file]1900[/file] [file]1901[/file] а потрібно аналогічно ручне введення зробити в замовленні
щоб менеджер міг виставляти передоплату будь-якою сумою
Привіт підкажіть будь ласка як зробити поле в замовленні в яке можна вписувати вручну суму (передплата) такого плану але редагується і щоб потім була можливість вирахувати залишок боргу клієнта з оплати та записати це у суму післяплати зараз це працює як фіксоване значення а потрібно аналогічно ручне введення зробити в замовленні щоб менеджер міг виставляти передоплату будь-якою сумою
А в чому у вас проблема створити додаткове поле з типом "число з плаваючою точкою", вивести в процес і задавати туди суму передоплати? У суму післяплати - це ви куди конкретніше хочете записати?
А в чому у вас проблема створити додаткове поле з типом "число з плаваючою точкою", вивести в процес і задавати туди суму передоплати?
У суму післяплати - це ви куди конкретніше хочете записати?
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: А в чому у вас проблема створити додаткове поле з типом "число з плаваючою точкою", вивести в процес і задавати туди суму передоплати? У суму післяплати - це ви куди конкретніше хочете записати?
так проблема в тому, що не знаю як його зробити вікном, що редагується
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
А в чому у вас проблема створити додаткове поле з типом "число з плаваючою точкою", вивести в процес і задавати туди суму передоплати?
У суму післяплати - це ви куди конкретніше хочете записати?
[/quote]
так проблема в тому, що не знаю як його зробити вікном, що редагується [file]1972[/file]
antip написав: так проблема в тому що не знаю як його зробити вікном, що редагується
зробити додаткове поле в замовленні, яке будете заповнювати - а за редагуванням процедура нехай прораховує дією з урахуванням змінної значення цього поля, як у вас на скрині?
[quote]
antip написав:
так проблема в тому що не знаю як його зробити вікном, що редагується
[/quote]
зробити додаткове поле в замовленні, яке будете заповнювати - а за редагуванням процедура нехай прораховує дією з урахуванням змінної значення цього поля, як у вас на скрині?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар