Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
в дію "Обчислити та записати значення у додаткове поле, якщо умови виконуються"
потрібно додати можливість використовувати функції base64_encode() та sha1() [file]1293[/file]
в дію "Обчислити та записати значення у додаткове поле, якщо умови виконуються" потрібно додати можливість використовувати функції base64_encode() та sha1()
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
Знайшли час та зробили раніше.
[/quote]
схоже, ви закришили проект https://crm-onebox.com/ru/support/business-processes/4298-popravit-otkritie-stranits-protsedur/ )). проблема з'явилася після вашого повідомлення
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: Знайшли час та зробили раніше.
можете заскринити? я налаштував у дії так - спрацьовування процедури з дією видає непізнану помилку
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
Знайшли час та зробили раніше.
[/quote]
можете заскринити?
я налаштував у дії так [file]1688[/file] - спрацьовування процедури з дією видає непізнану помилку [file]1689[/file] [file]1690[/file]
Перегіняк Олександр писав/ла: я налаштував у дії ось так - спрацювання процедури з дією видає невпізнанну помилку
ну як би оголошувати аргументи в функціях потрібно в одинарних лапках
[quote]
Перегіняк Олександр писав/ла:
я налаштував у дії ось так - спрацювання процедури з дією видає невпізнанну помилку
[/quote]
Перегіняк Олександр писав/ла: я налаштував у дії ось так - спрацювання процедури з дією видає невпізнанну помилку
зробив ось так - помилка залишилася ось так зараз 'sha1([kommentariy1])' можна вас попросити написати як правильно має бути?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
я налаштував у дії ось так - спрацювання процедури з дією видає невпізнанну помилку
[/quote]
[/quote]
зробив ось так [file]1735[/file] - помилка залишилася
ось так зараз 'sha1([kommentariy1])'
можна вас попросити написати як правильно має бути?
Перегіняк Олександр писав/ла: ось так зараз 'sha1([kommentariy1])'
я писав про аргументи всередині функції а це означає ось так sha1('[kommentariy1]')
[quote]
ось так зараз 'sha1([kommentariy1])'
[/quote]
я писав про аргументи всередині функції
а це означає ось так sha1('[kommentariy1]')
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: я писав про аргументи всередині функції а це означає ось так sha1('[kommentariy1]')
дякую, вийшло! а ви сюди писати про те, що дані функції доступні до застосування і заодно про те, що аргументи потрібно в одинарних лапках вказувати не плануєте?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[/quote]
дякую, вийшло!
а ви сюди [file]1737[/file] писати про те, що дані функції доступні до застосування і заодно про те, що аргументи потрібно в одинарних лапках вказувати не плануєте?
Перегіняк Олександр писав/ла: а ви сюди писати про те, що дані функції доступні до застосування і заодно про те, що аргументи потрібно в одинарних лапках вказувати не плануєте?
можу дописати ці функції про аргументи - це тривіально для тих, хто хоче використовувати подібні функції
[quote]
а ви сюди писати про те, що дані функції доступні до застосування і заодно про те, що аргументи потрібно в одинарних лапках вказувати не плануєте?
[/quote]
можу дописати ці функції
про аргументи - це тривіально для тих, хто хоче використовувати подібні функції
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: я писав про аргументи всередині функції а це означає ось так sha1('[kommentariy1]')
дякую, вийшло! а ви сюди писати про те, що дані функції доступні до застосування і заодно про те, що аргументи потрібно в одинарних лапках вказувати не плануєте?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[/quote]
дякую, вийшло!
а ви сюди [file]1739[/file] писати про те, що дані функції доступні до застосування і заодно про те, що аргументи потрібно в одинарних лапках вказувати не плануєте?
Перегіняк Олександр писав/ла: а ви сюди писати про те, що дані функції доступні до застосування і заодно про те, що аргументи потрібно в одинарних лапках вказувати не плануєте?
можу дописати ці функції про аргументи - це тривіально для тих, хто хоче використовувати подібні функції
бл. Дякую! зрозумів вас!
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
а ви сюди писати про те, що дані функції доступні до застосування і заодно про те, що аргументи потрібно в одинарних лапках вказувати не плануєте?
[/quote]
можу дописати ці функції
про аргументи - це тривіально для тих, хто хоче використовувати подібні функції
[/quote]
бл. Дякую! зрозумів вас!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар