Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
При відображенні "Список" та "Таблиця" ПІБ клієнта відображається не коректно. Якщо зайти в процес, Призвіще Ім'я по батькові відображається правильно, якщо зайти в контакт, теж правильно, а якщо взяти відображення таблиця чи список в стовпчику ПІБ відображається номер телефону. (Номер телефону записується в ім'я після дзвінка, але після розмови призвіще ім'я та іншу інформацію міняють)
[file]22949[/file]
[file]22950[/file]
[file]22951[/file]
При відображенні "Список" та "Таблиця" ПІБ клієнта відображається не коректно. Якщо зайти в процес, Призвіще Ім'я по батькові відображається правильно, якщо зайти в контакт, теж правильно, а якщо взяти відображення таблиця чи список в стовпчику ПІБ відображається номер телефону. (Номер телефону записується в ім'я після дзвінка, але після розмови призвіще ім'я та іншу інформацію міняють)
Виведіть в універсальному блоці процесу поле clientname – виводиться воно у списку. Або виведіть поле Клієнт у списку або змінюйте clientname на замовлення.
Виведіть в універсальному блоці процесу поле clientname – виводиться воно у списку. Або виведіть поле Клієнт у списку або змінюйте clientname на замовлення.
Якщо вивести поле clientname, то в контактах не змінюються дані призвіще ім'я по батькові. А вивести у таблиці поле клієнт не виходить, бо його немає
Якщо вивести поле clientname, то в контактах не змінюються дані призвіще ім'я по батькові. А вивести у таблиці поле клієнт не виходить, бо його немає
[file]22953[/file]
Там у замовленні через один з блоків є можливість змінювати дані клієнта, після чого вони копіюються в clientname. Я також надав Вам друге рішення у вигляді виведення іншого поля, яке бере дані безпосередньо з картки контакту, чому не використовуєте його?
Там у замовленні через один з блоків є можливість змінювати дані клієнта, після чого вони копіюються в clientname.
Я також надав Вам друге рішення у вигляді виведення іншого поля, яке бере дані безпосередньо з картки контакту, чому не використовуєте його?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар