1b.app
Скопійоване посилання -

При відображенні "Список" та "Таблиця" ПІБ клієнта відображається не коректно

При відображенні "Список" та "Таблиця" ПІБ клієнта відображається не коректно. Якщо зайти в процес, Призвіще Ім'я по батькові відображається правильно, якщо зайти в контакт, теж правильно, а якщо взяти відображення таблиця чи список в стовпчику ПІБ відображається номер телефону. (Номер телефону записується в ім'я після дзвінка, але після розмови призвіще ім'я та іншу інформацію міняють)

Відповіді:

Виведіть в універсальному блоці процесу поле clientname – виводиться воно у списку. Або виведіть поле Клієнт у списку або змінюйте clientname на замовлення.
05.11.2024, вторник, 15:59
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Якщо вивести поле clientname, то в контактах не змінюються дані призвіще ім'я по батькові. А вивести у таблиці поле клієнт не виходить, бо його немає
05.11.2024, вторник, 16:31

Там у замовленні через один з блоків є можливість змінювати дані клієнта, після чого вони копіюються в clientname.
Я також надав Вам друге рішення у вигляді виведення іншого поля, яке бере дані безпосередньо з картки контакту, чому не використовуєте його?
05.11.2024, вторник, 16:38
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Дякую. Питання вирішено.
06.11.2024, среда, 09:17

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар