Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У налаштуваннях інтерфейсу задані назви полів, але у процесі назви не змінилися
[file]18794[/file]
[file]18795[/file]
[file]18796[/file]
[file]18797[/file]
Підправте, будь ласка
Фархшатов Родіон писав/ла: У налаштуваннях інтерфейсу задані назви полів, але у процесі назви не змінилися Підправте, будь ласка
Ви вписали підказку до поля, а не його назву. Назва поля потрібно вказувати в сусідньому полі
[quote]
Фархшатов Родіон писав/ла:
Підправте, будь ласка
[/quote]
Ви вписали підказку до поля, а не його назву. Назва поля потрібно вказувати в сусідньому полі
Фархшатов Родіон писав/ла: У налаштуваннях інтерфейсу задані назви полів, але у процесі назви не змінилися Підправте, будь ласка
за кнопкою процедури так, але в блоці Підсумкові рядки поля Підказка немає. На скрині чітко видно, що це стовпчик Назва. І в одного поля назва підмінюється, а в іншого немає
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP написав:
[quote]
Підправте, будь ласка
[/quote]
[/quote]
за кнопкою процедури так, але в блоці Підсумкові рядки поля Підказка немає.
На скрині чітко видно, що це стовпчик Назва. І в одного поля назва підмінюється, а в іншого немає
[file]18801[/file]
[file]18802[/file]
Фархшатов Родіон писав/ла: На скрині чітко видно, що це стовпчик Назва. І в одного поля назва підмінюється, а в іншого немає
Так, для цього поля не змінюється назва, думаю, для ОС, це можна виправити
[quote]
На скрині чітко видно, що це стовпчик Назва. І в одного поля назва підмінюється, а в іншого немає
[/quote]
Фархшатов Родіон писав/ла: На скрині чітко видно, що це стовпчик Назва. І в одного поля назва підмінюється, а в іншого немає
Чи буде виправлена проблема?
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP написав:
[quote]
[/quote]
[/quote]
Чи буде виправлена проблема?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар