Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Займаємось друком на одязі та сувенірній продукції.
Принт наноситься на матеріал вже після замовлення.
На складі оприбуткований матеріал без друку. (приклад: "Футболка JHK TSRK 150 (Бавовна 9-11г. Дитяча Чорний)")
Артикул принта вказується в д.п. продукта процесса "Макет №"
В д.п. продукта процесса "Візуал" підтягується зображення, згідно довідника.
За допомогою авт. дії "Автоматично заповнити значення додаткових полів продуктів процесу на основі довідника" поставленій в процедурі.
[file]18173[/file]
[file]18174[/file]
Зараз менеджер вставляє артикул в поле "Макет №" і система часто зависає на 10-20 сек., оскільки довіднику багато записів.
Чи можна зробити таке доопрацювання:
- В доп. поле продукту вставляємо зображення. (фото футболки без принта)
- Створюємо довідник з принтами в форматі png (чи будь-якому потрібному)
- Вставляємо артикул принта в д.п. продукту процесу
- ВанБокс поєднує фото футболки без принта і принт і показує візуал.
- Цей самий візуал виводиться в доп. поле процесу, щоб видно було в загальному списку замовлень.
[file]18175[/file]
Тоді не потрібно буде:
В довідник вставляти зображення кожної футболки в кожному кольорі з кожним принтом (і так по всіх продуктах)
Займаємось друком на одязі та сувенірній продукції. Принт наноситься на матеріал вже після замовлення.
На складі оприбуткований матеріал без друку. (приклад: "Футболка JHK TSRK 150 (Бавовна 9-11г. Дитяча Чорний)")
Артикул принта вказується в д.п. продукта процесса "Макет №" В д.п. продукта процесса "Візуал" підтягується зображення, згідно довідника. За допомогою авт. дії "Автоматично заповнити значення додаткових полів продуктів процесу на основі довідника" поставленій в процедурі.
Зараз менеджер вставляє артикул в поле "Макет №" і система часто зависає на 10-20 сек., оскільки довіднику багато записів.
Чи можна зробити таке доопрацювання: - В доп. поле продукту вставляємо зображення. (фото футболки без принта) - Створюємо довідник з принтами в форматі png (чи будь-якому потрібному) - Вставляємо артикул принта в д.п. продукту процесу - ВанБокс поєднує фото футболки без принта і принт і показує візуал. - Цей самий візуал виводиться в доп. поле процесу, щоб видно було в загальному списку замовлень.
Тоді не потрібно буде: В довідник вставляти зображення кожної футболки в кожному кольорі з кожним принтом (і так по всіх продуктах)
Добрый день. Да, можно сделать накладывание фото принта на футболку. Действие сможет взять 2 фотографии из дополнительных полей, наложить одну на другую и вставить в третье поле продукту процесса. В действии будут настройки с координатами начиная с которых нужно будет вставлять принт (чтобы вы могли правильного его спозиционировать относительно фото футболки). Действие займет 9ч. Выставить счет?
Добрый день. Да, можно сделать накладывание фото принта на футболку. Действие сможет взять 2 фотографии из дополнительных полей, наложить одну на другую и вставить в третье поле продукту процесса. В действии будут настройки с координатами начиная с которых нужно будет вставлять принт (чтобы вы могли правильного его спозиционировать относительно фото футболки). Действие займет 9ч. Выставить счет?
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Чи зможу я після цього зображення скопіювати з д.п. продукта процесу в д.п. процесу? Так як я зараз роблю. Чи можна буде кординати вказувати в карточці товару (бо на кожен товар вони будуть різні)
Чи зможу я після цього зображення скопіювати з д.п. продукта процесу в д.п. процесу?
Так як я зараз роблю.
Чи можна буде кординати вказувати в карточці товару (бо на кожен товар вони будуть різні)
Грабовський Олександр писал/а: Чи зможу я після цього зображення скопіювати з д.п. продукта процесу в д.п. процесу? Так як я зараз роблю.
Да, в дпополе будет просто файл, вы сможете его скопировать куда нужно
Грабовський Олександр писал/а: Чи можна буде кординати вказувати в карточці товару (бо на кожен товар вони будуть різні)
да, в таком случае в действии нужно делать 2 настройки: выбор дополнительного поля товара с координатами Х и Y. Это займет +1ч, так как немного сложней. Т.е. на всё уйдет 10ч.
[quote]
Грабовський Олександр писал/а:
Чи зможу я після цього зображення скопіювати з д.п. продукта процесу в д.п. процесу?
Так як я зараз роблю.
[/quote]
Да, в дпополе будет просто файл, вы сможете его скопировать куда нужно
[quote]
Грабовський Олександр писал/а:
Чи можна буде кординати вказувати в карточці товару (бо на кожен товар вони будуть різні)
[/quote]
да, в таком случае в действии нужно делать 2 настройки: выбор дополнительного поля товара с координатами Х и Y. Это займет +1ч, так как немного сложней. Т.е. на всё уйдет 10ч.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар