1b.app
Скопійоване посилання -

Копіювати поле продукту додаткове поле продукт процесу

Перестало працювати ця дія, що не копіює, хоча в налаштуваннях нічого не змінилося. До цього все було ОК, що може бути не так? Поля які копіюються однакового типу "випадаючий список" видалити і встановити знову - не допомогло
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Можливо на тому ж етапі стоїть дія, яка перетирає записане значення. Можете дати посилання на процес, в якому не спрацьовує дію?
30.09.2022, 11:22
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

https://implant.1b.app/20368/
так звичайно з останнього
30.09.2022, 17:52

У вас на етапі стоїть ця дія, яка копіює Потік в Потік курсу. І цей процес додаткове поле продукту заповнено. Можливо вам необхідно вивести його в інтерфейсі процесу, щоб бачити, що дія спрацювала
03.10.2022, 11:27

Логічно, що його заповнено, бо ми його руками проставили. Ця дія стоїть на стартовому етапі і коли лід потрапляє в систему, дія повинна автоматично проставляти "Потік", копіюючи це поле з продукту в залежності від додавання продукту. Продукт додається, але дія не спрацьовує, хоча близько місяця все працювало, як знайти та виправити проблему?
03.10.2022, 12:14

Можу завести тестову заявку, не проставляти це поле руками, якщо це допоможе визначити проблему. Дякую
03.10.2022, 12:15

У вас не було продукту процесу під час переходу на етап. Продукт швидше за все був доданий пізніше
Поставте галочку, щоб дія стала працювати і за збереженням або додавайте продукт до переходу на етап
03.10.2022, 15:59

Я додав продукт перед переходом, я ставив галочку щоб дія працювала зі збереження ,але потік не додається(
04.10.2022, 00:07

Ви можете зараз дати посилання на процес, в якому продукт був перед переходом на статус у нього не заповнилося потрібне поле і він зараз у цьому статусі?
07.10.2022, 10:47

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар