Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Шукаю дію, яка може скопіювати з поточного процесу значення поля в інший (непов'язаний) процес, знаючи тільки його id.
Ще раз: у мене є процес з id=222222. У нього має потрапити значення додаткового поля процесу id=999999.
Ми сидимо в процесі 999999 і поняття не маємо як знайти в системі процес 222222. Ми вводимо в одне додаткове поле "посилку", а в інше "222222" і переходимо на етап. Затик - дуже потрібна дія, яка все це здійснить.
Причому я знайшов дію, яка може змінювати ЕТАП у 222222, але цього недостатньо.
"Знайти підпроцес із заданим бізнес-процесом та етапом і змінити їй бізнес-процес та етап"
Якщо вже зовсім буде нереально, буду радий інформації про те, які події можуть робити що-небудь з іншими діями по id
Шукаю дію, яка може скопіювати з поточного процесу значення поля в інший (непов'язаний) процес, знаючи тільки його id. Ще раз: у мене є процес з id=222222. У нього має потрапити значення додаткового поля процесу id=999999. Ми сидимо в процесі 999999 і поняття не маємо як знайти в системі процес 222222. Ми вводимо в одне додаткове поле "посилку", а в інше "222222" і переходимо на етап. Затик - дуже потрібна дія, яка все це здійснить. Причому я знайшов дію, яка може змінювати ЕТАП у 222222, але цього недостатньо. "Знайти підпроцес із заданим бізнес-процесом та етапом і змінити їй бізнес-процес та етап" Якщо вже зовсім буде нереально, буду радий інформації про те, які події можуть робити що-небудь з іншими діями по id
Ви можете використовувати дію "Скопіювати значення поля у батьківський процес або в зазначений процес" там є галочка http://i.imgur.com/w0vZFCT.png Таким чином система передасть значення процес, який обраний в дод. поле процесу. По-моєму, це вирішує Ваше питання)
Ви можете використовувати дію
"Скопіювати значення поля у батьківський процес або в зазначений процес"
там є галочка
http://i.imgur.com/w0vZFCT.png
Таким чином система передасть значення процес, який обраний в дод. поле процесу.
По-моєму, це вирішує Ваше питання)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар