Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
У налаштуваннях інтерфейсу є блок "Вставка iFrame на сторінку". По ньому потрібна доопрацювання:
1) Зараз в даний блок можна вставляти одне посилання з даними, що відображатиметься у всіх процесу даного БП.
Потрібно, щоб можна було вставляти посилання, залежно від "Клієнта" або дод.поля клієнта.
Для розуміння самої проблеми, розповідаю як це буде використовуватися на практиці: є БП, який використовується як Проект (приклад у посиланні з табом "Ротація" https://our-store.com.ua/30676/?tabid=8) і по кожному проекту в цьому блоці, я хочу бачити конкретні дані, взяті з конкретного посилання.
2) Можна щоб блок "iFrame" був більшим або була можливість регулювати розмір? (Дивіться на малюнку нижче)
[file]9859[/file]
Добридень! У налаштуваннях інтерфейсу є блок "Вставка iFrame на сторінку". По ньому потрібна доопрацювання: 1) Зараз в даний блок можна вставляти одне посилання з даними, що відображатиметься у всіх процесу даного БП. Потрібно, щоб можна було вставляти посилання, залежно від "Клієнта" або дод.поля клієнта. Для розуміння самої проблеми, розповідаю як це буде використовуватися на практиці: є БП, який використовується як Проект (приклад у посиланні з табом "Ротація" https://our-store.com.ua/30676/?tabid=8) і по кожному проекту в цьому блоці, я хочу бачити конкретні дані, взяті з конкретного посилання. 2) Можна щоб блок "iFrame" був більшим або була можливість регулювати розмір? (Дивіться на малюнку нижче)
Юрченко Роман Сергійович написав: 1) Зараз в даний блок можна вставляти одне посилання з даними, що відображатиметься у всіх процесу даного БП. Потрібно, щоб можна було вставляти посилання, залежно від "Клієнта" або дод.поля клієнта. Для розуміння самої проблеми, розповідаю як це буде використовуватися на практиці: є БП, який використовується як Проект (приклад у посиланні з табом "Ротація" https://our-store.com.ua/30676/?tabid=8) і по кожному проекту в цьому блоці, я хочу бачити конкретні дані, взяті з конкретного посилання.
тобто вам потрібне налаштування в залежності від якого значення доп.поля клієнта показувати блок? При цьому потрібно кілька блоків або ви хочете в одному блоці варіювати різними значеннями додаткового поля?
Юрченко Роман Сергійович написав: 2) Можна щоб блок "iFrame" був більшим або була можливість регулювати розмір? (Дивіться на малюнку нижче)
Можу запропонувати налаштування висоти в блок – 1ч
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
1) Зараз в даний блок можна вставляти одне посилання з даними, що відображатиметься у всіх процесу даного БП.
Потрібно, щоб можна було вставляти посилання, залежно від "Клієнта" або дод.поля клієнта.
Для розуміння самої проблеми, розповідаю як це буде використовуватися на практиці: є БП, який використовується як Проект (приклад у посиланні з табом "Ротація" https://our-store.com.ua/30676/?tabid=8) і по кожному проекту в цьому блоці, я хочу бачити конкретні дані, взяті з конкретного посилання.
[/quote]
тобто вам потрібне налаштування в залежності від якого значення доп.поля клієнта показувати блок?
При цьому потрібно кілька блоків або ви хочете в одному блоці варіювати різними значеннями додаткового поля?
[quote]
2) Можна щоб блок "iFrame" був більшим або була можливість регулювати розмір? (Дивіться на малюнку нижче)
[/quote]
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: тобто вам потрібне налаштування в залежності від якого значення доп.поля клієнта показувати блок? При цьому потрібно кілька блоків або ви хочете в одному блоці варіювати різними значеннями додаткового поля?
Блок повинен бути один для всіх процесів, але в ньому одному повинна змінюватися інформація (посилання) залежно від додаткового поля клієнта.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Можу запропонувати налаштування висоти в блок – 1ч
Влаштовує
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
тобто вам потрібне налаштування в залежності від якого значення доп.поля клієнта показувати блок?
При цьому потрібно кілька блоків або ви хочете в одному блоці варіювати різними значеннями додаткового поля?
[/quote]
Блок повинен бути один для всіх процесів, але в ньому одному повинна змінюватися інформація (посилання) залежно від додаткового поля клієнта.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
[/quote]
Влаштовує
Юрченко Роман Сергійович написав: Блок повинен бути один для всіх процесів, але в ньому одному повинна змінюватися інформація (посилання) залежно від додаткового поля клієнта.
реалізувати мультиналаштування в даний блок процесу - 4ч буде на додаток до посилання за замовчуванням (її непотрібно можна буде прибрати)
Юрченко Роман Сергійович написав: Влаштовує
ну тоді 1ч
[quote]
[/quote]
реалізувати мультиналаштування в даний блок процесу - 4ч
буде на додаток до посилання за замовчуванням (її непотрібно можна буде прибрати)
[quote]
Влаштовує
[/quote]
ну тоді 1ч
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав:
Юрченко Роман Сергійович написав: Блок повинен бути один для всіх процесів, але в ньому одному повинна змінюватися інформація (посилання) залежно від додаткового поля клієнта.
реалізувати мультиналаштування в даний блок процесу - 4ч буде на додаток до посилання за замовчуванням (її непотрібно можна буде прибрати)
Юрченко Роман Сергійович написав: Влаштовує
ну тоді 1ч
Дякую. Виставляйте рахунок
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
[quote]
[/quote]
реалізувати мультиналаштування в даний блок процесу - 4ч
буде на додаток до посилання за замовчуванням (її непотрібно можна буде прибрати)
[quote]
Влаштовує
[/quote]
ну тоді 1ч
[/quote]
Дякую. Виставляйте рахунок
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар