Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
скрін не інформативний по ньому гадати це як на кавовій гущі може, дасте процес? може вкажіть де перемикали? Та й взагалі я думаю що у вас висять дії перемикання етапу, а процес створюється з форми на стартовому.
скрін не інформативний
по ньому гадати це як на кавовій гущі
може, дасте процес?
може вкажіть де перемикали?
Та й взагалі я думаю що у вас висять дії перемикання етапу, а процес створюється з форми на стартовому.
Устименко Ігор OneBox production написав: скрін не інформативний по ньому гадати це як на кавовій гущі може, дасте процес? може вкажіть де перемикали? Та й взагалі я думаю що у вас висять дії перемикання етапу, а процес створюється з форми на стартовому.
якщо створювати процес, то так з'являється дублювання. Наприклад процес 13352
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
скрін не інформативний
по ньому гадати це як на кавовій гущі
може, дасте процес?
може вкажіть де перемикали?
Та й взагалі я думаю що у вас висять дії перемикання етапу, а процес створюється з форми на стартовому.
[/quote]
[file]9584[/file] якщо створювати процес, то так з'являється дублювання.
Наприклад процес 13352
На етапі стартового "Ручного замовлення" є дія миттєвого стрибка на статус "Нове замовлення". Додаємо руками в систему замовлення через швидке створення процесів, і щойно створилося завдання, в історії статусів видно дублі. Дублі виникають за будь-якого статусу саме в бп "Замовлення клієнта" Хоча налаштування стоять правильні. Поправте баг, будь ласка.
На етапі стартового "Ручного замовлення" є дія миттєвого стрибка на статус "Нове замовлення".
Додаємо руками в систему замовлення через швидке створення процесів, і щойно створилося завдання, в історії статусів видно дублі.
Дублі виникають за будь-якого статусу саме в бп "Замовлення клієнта" [file]9880[/file]
Хоча налаштування стоять правильні.
Поправте баг, будь ласка.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар