Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня.
Зі вчорашнього дня хвилинний крон почав завісати. Замовлення з опенкарту та розетки, платежі передаються раз у 4 години десь
[file]24131[/file]
Доброго дня. Зі вчорашнього дня хвилинний крон почав завісати. Замовлення з опенкарту та розетки, платежі передаються раз у 4 години десь
шнурок OneBox production писал/а: хвилинний крон наразі працює. Згадуйте, що в останній тиждень-два на нього вішали, швидше за все це його і вішає.
Наче нічого не вішав. Тільки використовую пошук схожих товарів по назві при оновленню прайса постачальника.
[quote]
шнурок
OneBox production писал/а:
хвилинний крон наразі працює. Згадуйте, що в останній тиждень-два на нього вішали, швидше за все це його і вішає.
[/quote]
Наче нічого не вішав. Тільки використовую пошук схожих товарів по назві при оновленню прайса постачальника.
шнурок OneBox production писал/а: ручками відпрацьовують швидко. 1. Що стоїть і де з вибором запуску саме о 9-й ранку? 2. Що за дивні універсальні імпорти товарів щохвилини?
У мене через універсальний імпорт оновлюється наявність та ціна на товар. О 9 ранку автоматична дія по перерахунку цін. У одного постачальника (який оновлюється кожну годину) я увімкнув оновлення фото товару, мабуть це і стало причиною
[quote]
шнурок
ручками відпрацьовують швидко.
1. Що стоїть і де з вибором запуску саме о 9-й ранку?
2. Що за дивні універсальні імпорти товарів щохвилини?
[/quote]
У мене через універсальний імпорт оновлюється наявність та ціна на товар.
О 9 ранку автоматична дія по перерахунку цін.
У одного постачальника (який оновлюється кожну годину) я увімкнув оновлення фото товару, мабуть це і стало причиною
шнурок OneBox production писал/а: ручками відпрацьовують швидко. 1. Що стоїть і де з вибором запуску саме о 9-й ранку? 2. Що за дивні універсальні імпорти товарів щохвилини?
Доброго дня. Сьогодні знову проблеми з хвилинним кроном
[quote]
шнурок
ручками відпрацьовують швидко.
1. Що стоїть і де з вибором запуску саме о 9-й ранку?
2. Що за дивні універсальні імпорти товарів щохвилини?
[/quote]
Доброго дня.
Сьогодні знову проблеми з хвилинним кроном
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар