1b.app
Скопійоване посилання -

Інтеграція бізнес-процесів XML/JSON (Імпорт)

Привіт

В "Автоматизація" запустив "Інтеграція бізнес-процесів XML/JSON (Імпорт)". Я помітив недостатнє поле, зупинив інтеграцію, натиснувши перемикач ON/OFF. Але я помітив, що процеси не зупинилися і об'єкти продовжувалися імпортуватися.

Я правильно зрозумів, що навіть якщо я перевів перемикач у режим OFF, то імпорт буде продовжуватися до тих пір, поки не імпортує всі дані з XML ?

Якщо так, як примусово можна зупинити XML? А точніше, зупинити імпорт? І якщо так можна, то запустивши імпорт знову він продовжиться з того місця, де зупинився або почне імпортувати заново (і якщо стоїть галочка в налаштуваннях, то за наявності процесів буде проводитися його оновлення)?

Якщо імпорт процесів вже запущено, а я вніс якісь зміни - додав або видалив ключ поля та ключ поля в нашому OneBox, то нові поля будуть оброблені після того, як пройде спочатку запущена інтеграція XML?
Користувач готовий заплатити за рішення 5$ Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар