1b.app
Скопійоване посилання -

Оцінка доопрацювання дії на етапі "Перемкнути відповідального залежно від ролі"

Мене цікавить оцінка доопрацювання дії "Перемкнути відповідального залежно від ролі"

Дія перемекає відповідального лише тої ролі у якого дод поле контакта = дод полю процесу.

Приклад: є менеджери які відносяться до Київської філії та є які до Житомирської.
У співробітників Київської філії дод поле контакта = 1. Житомирської = 2

Є ПРОЦЕС з дод полем яке має значення = 1
Дія працює так, що змінює відповідалих відповідної ролі з дод полем контакта = 1, тобто усіх менеджерів лише Київської філії.

Відповіді:

Доброго дня.
Подібне доопрацювання займе 1 годину. Виставити рахунок?
03.03.2025, 08:34

Тиндик Максим Вадимович
OneBox production писал/а:
Доброго дня.

Так, очікую на рах.
03.03.2025, 15:05

Тиндик Максим Вадимович
Доброго дня.

Паралельно з доопрацюванням. Скажіть будь ласка, що тоді виконує цей параметр у цій дії?
03.03.2025, 15:07

Полупан Сергій
Polupan писал/а:
Паралельно з доопрацюванням. Скажіть будь ласка, що тоді виконує цей параметр у цій дії?

Не побачив вказаного налаштування.
Можливо воно як раз і вирішить ваше питання - вам потрібно вибрати додаткове поле процессу і додаткове поле контакту для порівняння
03.03.2025, 18:24

Тиндик Максим Вадимович

Полупан Сергій
Polupan писал/а:

Можливо воно як раз і вирішить ваше питання - вам потрібно вибрати додаткове поле процессу і додаткове поле контакту для порівняння

https://askoart.1b.app/8095/

Ось процес для тесту параметрів даної дії.

Процедура виведена у процесі з назвою "тест"
Є 2 співробітника id=692, id=316 з ролю "менеджер по продажам" яких повино змінювати, ЯКЩО вибрані дод. поля ОДНАКОВІ.

Але я спеціально поставив поля які НЕ є однакові.
Тобто ця процедупа НЕ повина працювати. Але вона працює.
04.03.2025, 08:18

Тиндик Максим Вадимович

Полупан Сергій
Polupan писал/а:

Якщо цей параметр повинен робити це, то будь ласка, виправте <FU/

А ні то я очікую на рахунок і доопрацювання, яке описано у цій темі.
04.03.2025, 08:19

Полупан Сергій
Polupan писал/а:
Якщо цей параметр повинен робити це, то будь ласка, виправте

виправте що?
04.03.2025, 08:46

Тиндик Максим Вадимович

Полупан Сергій
Polupan писал/а:
Якщо цей параметр повинен робити це, то будь ласка, виправте

виправте що?

Я написав вище приклад, щодо вашого повідомлення, що ви не бачили цей параметр і що він може працювати.

Тоді неважно, очікую на рахунок на доопрацювання.
04.03.2025, 10:58

Полупан Сергій
Polupan писал/а:

Є 2 співробітника id=692, id=316 з ролю "менеджер по продажам" яких повино змінювати, ЯКЩО вибрані дод. поля ОДНАКОВІ.

проблема в тому, що налаштування розраховане на наявність значення - а у вас його немає в додатковому полі процессу - це там вам і потрібно? реалізувати в рамках налаштування щоб порівнювати пусті значення додаткових полів?
07.03.2025, 09:46

Тиндик Максим Вадимович

Полупан Сергій
Polupan писал/а:

проблема в тому, що налаштування розраховане на наявність значення - а у вас його немає в додатковому полі процессу - це там вам і потрібно? реалізувати в рамках налаштування щоб порівнювати пусті значення додаткових полів?

1) Тобто цей параметр у дії вже виконує задачу яку я хотів доопрацювати?
2) Але воно лише порівнює полів які мають значення?
3) Якщо немає значення в одному із порівнювальних полів, то параметр не працює?
07.03.2025, 11:50

1) Тобто цей параметр у дії вже виконує задачу яку я хотів доопрацювати?

як раз доопрацьовувалось і виявив під час тестів у вас дивне налаштування, тому і задав питання - можливо це треба врахувати також в налаштуванні

2) Але воно лише порівнює полів які мають значення?

я на це розраховую

3) Якщо немає значення в одному із порівнювальних полів, то параметр не працює?

як треба - так і зробимо
07.03.2025, 11:58

Добре.

Робимо так, щоб дія працювала ЛИШЕ коли поля однакові на 100%.
Тобто якщо поля не однакові на 100% а самі поля у дії записані, то сама по собі дія не буде працювати.
07.03.2025, 12:42

Тиндик Максим Вадимович
Дія перемекає відповідального лише тої ролі у якого дод поле контакта = дод полю процесу.

уточніть будь-ласка - яке додаткове поле процессу потрібно порівнювати з додатковим полем контактів для розподілення? бо зараз обрано 2 додаткових поля контакту взагалі

Потрібно для тесту нового налаштування "Якщо порівнюється додаткове поле процесу без значення з додатковим полем контакту - враховувати лише контакти без значення у порівнюваному додатковому полі "
07.03.2025, 16:50

Тиндик Максим Вадимович

Тиндик Максим Вадимович

уточніть будь-ласка - яке додаткове поле процессу потрібно порівнювати з додатковим полем контактів для розподілення? бо зараз обрано 2 додаткових поля контакту взагалі

Потрібно для тесту нового налаштування "Якщо порівнюється додаткове поле процесу без значення з додатковим полем контакту - враховувати лише контакти без значення у порівнюваному додатковому полі "

Я виставив ті поля які потрібно перевіряти у співробітника (branch id (дпк)) та процесі Branch id (дп)).

То я поставив спеціально ті поля які не однакові на 100%, щоб перевірити що поле не працює.
07.03.2025, 17:55

https://askoart.1b.app/app/workflow/29/procedure/43/
на данній процедурі налаштував як потрібно згідно нового налаштування - працює, перевіряє лише контакти де немає додаткового поля
перевірте інші варіанти, але важливо щоб саме спочатку було вибрано додаткове поле процессу, а потім контакту і вказана нова галочка
10.03.2025, 08:26

Тиндик Максим Вадимович
https://askoart.1b.app/app/workflow/29/procedure/43/
на данній процедурі налаштував як потрібно згідно нового налаштування - працює, перевіряє лише контакти де немає додаткового поля
перевірте інші варіанти, але важливо щоб саме спочатку було вибрано додаткове поле процессу, а потім контакту і вказана нова галочка

Це доопрацювання поки працює, багів не бачу.

Цікавить ще дещо!
Щоб дія так само працювала у разі дод. поля контакту як мультисписок.

Є співробітник який має дод. поле контакту 1, 2 (1 це Київська філія, 2 це Житомир)
Такого співробітника буде ставити відповідальним у цих варіантах.

Параметр дії шукає точне співпадіння, але також точне співпадіння значень, якщо це мультисписок і є 2 і більше значень.
14.03.2025, 08:22

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар