Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Мене цікавить оцінка доопрацювання дії "Перемкнути відповідального залежно від ролі"
Дія перемекає відповідального лише тої ролі у якого дод поле контакта = дод полю процесу.
Приклад: є менеджери які відносяться до Київської філії та є які до Житомирської.
У співробітників Київської філії дод поле контакта = 1. Житомирської = 2
Є ПРОЦЕС з дод полем яке має значення = 1
Дія працює так, що змінює відповідалих відповідної ролі з дод полем контакта = 1, тобто усіх менеджерів лише Київської філії.
Мене цікавить оцінка доопрацювання дії "Перемкнути відповідального залежно від ролі"
Дія перемекає відповідального лише тої ролі у якого дод поле контакта = дод полю процесу.
Приклад: є менеджери які відносяться до Київської філії та є які до Житомирської. У співробітників Київської філії дод поле контакта = 1. Житомирської = 2
Є ПРОЦЕС з дод полем яке має значення = 1 Дія працює так, що змінює відповідалих відповідної ролі з дод полем контакта = 1, тобто усіх менеджерів лише Київської філії.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production писал/а: Доброго дня. Подібне доопрацювання займе 1 годину. Виставити рахунок?
Паралельно з доопрацюванням. Скажіть будь ласка, що тоді виконує цей параметр у цій дії?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production писал/а:
Доброго дня.
Подібне доопрацювання займе 1 годину. Виставити рахунок?
[/quote]
Паралельно з доопрацюванням. Скажіть будь ласка, що тоді виконує цей параметр у цій дії?
[file]23675[/file]
Полупан Сергій Polupan писал/а: Паралельно з доопрацюванням. Скажіть будь ласка, що тоді виконує цей параметр у цій дії?
Не побачив вказаного налаштування. Можливо воно як раз і вирішить ваше питання - вам потрібно вибрати додаткове поле процессу і додаткове поле контакту для порівняння
[quote]
Полупан Сергій
Polupan писал/а:
[/quote]
Не побачив вказаного налаштування.
Можливо воно як раз і вирішить ваше питання - вам потрібно вибрати додаткове поле процессу і додаткове поле контакту для порівняння
Тиндик Максим Вадимович OneBox production писал/а:
Полупан Сергій Polupan писал/а: Паралельно з доопрацюванням. Скажіть будь ласка, що тоді виконує цей параметр у цій дії?
Не побачив вказаного налаштування. Можливо воно як раз і вирішить ваше питання - вам потрібно вибрати додаткове поле процессу і додаткове поле контакту для порівняння
Процедура виведена у процесі з назвою "тест" Є 2 співробітника id=692, id=316 з ролю "менеджер по продажам" яких повино змінювати, ЯКЩО вибрані дод. поля ОДНАКОВІ.
Але я спеціально поставив поля які НЕ є однакові. Тобто ця процедупа НЕ повина працювати. Але вона працює.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
[quote]
Полупан Сергій
Polupan писал/а:
[/quote]
Можливо воно як раз і вирішить ваше питання - вам потрібно вибрати додаткове поле процессу і додаткове поле контакту для порівняння
[/quote]
https://askoart.1b.app/8095/
Ось процес для тесту параметрів даної дії.
Процедура виведена у процесі з назвою "тест"
Є 2 співробітника id=692, id=316 з ролю "менеджер по продажам" яких повино змінювати, ЯКЩО вибрані дод. поля ОДНАКОВІ.
Але я спеціально поставив поля які НЕ є однакові.
Тобто ця процедупа НЕ повина працювати. Але вона працює.
Якщо цей параметр повинен робити це, то будь ласка, виправте <FU/
А ні то я очікую на рахунок і доопрацювання, яке описано у цій темі.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
[quote]
Полупан Сергій
Polupan писал/а:
[/quote]
[/quote]
Якщо цей параметр повинен робити це, то будь ласка, виправте <FU/
А ні то я очікую на рахунок і доопрацювання, яке описано у цій темі.
Полупан Сергій Polupan писал/а: Якщо цей параметр повинен робити це, то будь ласка, виправте
виправте що?
Я написав вище приклад, щодо вашого повідомлення, що ви не бачили цей параметр і що він може працювати.
Тоді неважно, очікую на рахунок на доопрацювання.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
[quote]
Полупан Сергій
Polupan писал/а:
Якщо цей параметр повинен робити це, то будь ласка, виправте
[/quote]
виправте що?
[/quote]
Я написав вище приклад, щодо вашого повідомлення, що ви не бачили цей параметр і що він може працювати.
Тоді неважно, очікую на рахунок на доопрацювання.
Процедура виведена у процесі з назвою "тест" Є 2 співробітника id=692, id=316 з ролю "менеджер по продажам" яких повино змінювати, ЯКЩО вибрані дод. поля ОДНАКОВІ.
Але я спеціально поставив поля які НЕ є однакові. Тобто ця процедупа НЕ повина працювати. Але вона працює.
проблема в тому, що налаштування розраховане на наявність значення - а у вас його немає в додатковому полі процессу - це там вам і потрібно? реалізувати в рамках налаштування щоб порівнювати пусті значення додаткових полів?
[quote]
Полупан Сергій
Polupan писал/а:
Є 2 співробітника id=692, id=316 з ролю "менеджер по продажам" яких повино змінювати, ЯКЩО вибрані дод. поля ОДНАКОВІ.
[/quote]
проблема в тому, що налаштування розраховане на наявність значення - а у вас його немає в додатковому полі процессу - це там вам і потрібно? реалізувати в рамках налаштування щоб порівнювати пусті значення додаткових полів?
1) Тобто цей параметр у дії вже виконує задачу яку я хотів доопрацювати? 2) Але воно лише порівнює полів які мають значення? 3) Якщо немає значення в одному із порівнювальних полів, то параметр не працює?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
[quote]
Полупан Сергій
Polupan писал/а:
[/quote]
[/quote]
1) Тобто цей параметр у дії вже виконує задачу яку я хотів доопрацювати?
2) Але воно лише порівнює полів які мають значення?
3) Якщо немає значення в одному із порівнювальних полів, то параметр не працює?
як раз доопрацьовувалось і виявив під час тестів у вас дивне налаштування, тому і задав питання - можливо це треба врахувати також в налаштуванні
я на це розраховую
як треба - так і зробимо
[quote]
[/quote]
як раз доопрацьовувалось і виявив під час тестів у вас дивне налаштування, тому і задав питання - можливо це треба врахувати також в налаштуванні
[quote]
[/quote]
я на це розраховую
[quote]
[/quote]
як треба - так і зробимо
Робимо так, щоб дія працювала ЛИШЕ коли поля однакові на 100%. Тобто якщо поля не однакові на 100% а самі поля у дії записані, то сама по собі дія не буде працювати.
Добре.
Робимо так, щоб дія працювала ЛИШЕ коли поля однакові на 100%.
Тобто якщо поля не однакові на 100% а самі поля у дії записані, то сама по собі дія не буде працювати.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production писал/а: Дія перемекає відповідального лише тої ролі у якого дод поле контакта = дод полю процесу.
уточніть будь-ласка - яке додаткове поле процессу потрібно порівнювати з додатковим полем контактів для розподілення? бо зараз обрано 2 додаткових поля контакту взагалі
Потрібно для тесту нового налаштування "Якщо порівнюється додаткове поле процесу без значення з додатковим полем контакту - враховувати лише контакти без значення у порівнюваному додатковому полі "
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
[/quote]
уточніть будь-ласка - яке додаткове поле процессу потрібно порівнювати з додатковим полем контактів для розподілення? бо зараз обрано 2 додаткових поля контакту взагалі
Потрібно для тесту нового налаштування "Якщо порівнюється додаткове поле процесу без значення з додатковим полем контакту - враховувати лише контакти без значення у порівнюваному додатковому полі "
Тиндик Максим Вадимович OneBox production писал/а: Дія перемекає відповідального лише тої ролі у якого дод поле контакта = дод полю процесу.
Я виставив ті поля які потрібно перевіряти у співробітника (branch id (дпк)) та процесі Branch id (дп)).
То я поставив спеціально ті поля які не однакові на 100%, щоб перевірити що поле не працює.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
[/quote]
[/quote]
Я виставив ті поля які потрібно перевіряти у співробітника (branch id (дпк)) та процесі Branch id (дп)).
То я поставив спеціально ті поля які не однакові на 100%, щоб перевірити що поле не працює.
https://askoart.1b.app/app/workflow/29/procedure/43/ на данній процедурі налаштував як потрібно згідно нового налаштування - працює, перевіряє лише контакти де немає додаткового поля перевірте інші варіанти, але важливо щоб саме спочатку було вибрано додаткове поле процессу, а потім контакту і вказана нова галочка
https://askoart.1b.app/app/workflow/29/procedure/43/
на данній процедурі налаштував як потрібно згідно нового налаштування - працює, перевіряє лише контакти де немає додаткового поля
перевірте інші варіанти, але важливо щоб саме спочатку було вибрано додаткове поле процессу, а потім контакту і вказана нова галочка
Тиндик Максим Вадимович OneBox production писал/а: https://askoart.1b.app/app/workflow/29/procedure/43/ на данній процедурі налаштував як потрібно згідно нового налаштування - працює, перевіряє лише контакти де немає додаткового поля перевірте інші варіанти, але важливо щоб саме спочатку було вибрано додаткове поле процессу, а потім контакту і вказана нова галочка
Це доопрацювання поки працює, багів не бачу.
Цікавить ще дещо! Щоб дія так само працювала у разі дод. поля контакту як мультисписок.
Є співробітник який має дод. поле контакту 1, 2 (1 це Київська філія, 2 це Житомир) Такого співробітника буде ставити відповідальним у цих варіантах.
Параметр дії шукає точне співпадіння, але також точне співпадіння значень, якщо це мультисписок і є 2 і більше значень.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
https://askoart.1b.app/app/workflow/29/procedure/43/
на данній процедурі налаштував як потрібно згідно нового налаштування - працює, перевіряє лише контакти де немає додаткового поля
перевірте інші варіанти, але важливо щоб саме спочатку було вибрано додаткове поле процессу, а потім контакту і вказана нова галочка
[/quote]
Це доопрацювання поки працює, багів не бачу.
Цікавить ще дещо!
Щоб дія так само працювала у разі дод. поля контакту як мультисписок.
Є співробітник який має дод. поле контакту 1, 2 (1 це Київська філія, 2 це Житомир)
Такого співробітника буде ставити відповідальним у цих варіантах.
Параметр дії шукає точне співпадіння, але також точне співпадіння значень, якщо це мультисписок і є 2 і більше значень.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар