Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Є дія - "Перемкнути відповідального залежно від ролі"
Що за параметр і яку дію він виконує чи модифікує у цій дії? - "Перемкнути відповідального якщо значення відповідних полів збігається:"
[file]23607[/file]
Є дія - "Перемкнути відповідального залежно від ролі"
Що за параметр і яку дію він виконує чи модифікує у цій дії? - "Перемкнути відповідального якщо значення відповідних полів збігається:"
Полупан Сергій Polupan писал/а: Що за параметр і яку дію він виконує чи модифікує у цій дії? - "Перемкнути відповідального якщо значення відповідних полів збігається:"
Даний параметр дозволяє вам запускати дію тільки при виконанні умови по заданому додатковому полю. Наприклад, я використовував дану дію, коли в залежності від назви юр.особи, яка попердньо була записана в додаткове поле, потрібно встановити співробітника потрібної ролі - відповідальним.
Доброго вечора!
[quote]
Полупан Сергій
Polupan писал/а:
[/quote]
Даний параметр дозволяє вам запускати дію тільки при виконанні умови по заданому додатковому полю. Наприклад, я використовував дану дію, коли в залежності від назви юр.особи, яка попердньо була записана в додаткове поле, потрібно встановити співробітника потрібної ролі - відповідальним.
Є дод поле контакта "ID філії" = цифра, яке вказано у співробітників Є дод поле процеса "ID філії" = цифра, яке вказується у процесі
Я цією дією і цим параметром дії хотів щоб назначало відповідального ролі який має дод. поле контакта "ID філії" таке саме як і "ID філії" у дод. полі процесу.
Тобто я думав, що буде назначатись відповідальний відповідної ролі але тільки ті хто мають "ID філії" таке саме значення як "ID філії" процесу. (на скріну відобразив положення дод полів) АЛЕ це не працює
Уточню запитання, то як я зробів і як не працює
Є дод поле контакта "ID філії" = цифра, яке вказано у співробітників
Є дод поле процеса "ID філії" = цифра, яке вказується у процесі
Я цією дією і цим параметром дії хотів щоб назначало відповідального ролі який має дод. поле контакта "ID філії" таке саме як і "ID філії" у дод. полі процесу.
Тобто я думав, що буде назначатись відповідальний відповідної ролі але тільки ті хто мають "ID філії" таке саме значення як "ID філії" процесу. (на скріну відобразив положення дод полів)
АЛЕ це не працює
[file]23609[/file]
Процедура виведена у процесі з назвою "тест" Є 2 співробітника id=692, id=316 з ролю "менеджер по продажам" яких повино змінювати якщо вибрані дод. поля однакові.
У процедурі є дія з вірними параметрами і НЕ вірними параматрами. Так от дія яка НЕ повина працювати, вона працює і змінює відповідального.
https://askoart.1b.app/8095/
Ось процес для тесту параметрів даної дії.
Процедура виведена у процесі з назвою "тест"
Є 2 співробітника id=692, id=316 з ролю "менеджер по продажам" яких повино змінювати якщо вибрані дод. поля однакові.
У процедурі є дія з вірними параметрами і НЕ вірними параматрами.
Так от дія яка НЕ повина працювати, вона працює і змінює відповідального.
Проблема актуальна! Якщо це БАГ то прошу взнати чи він вирішиться.
Якщо ця дія виконує не цю роль, то хотів би взнати її принцип, та оцінко доопрацювання того що мені потрібно, що я описав.
Проблема актуальна!
Якщо це БАГ то прошу взнати чи він вирішиться.
Якщо ця дія виконує не цю роль, то хотів би взнати її принцип, та оцінко доопрацювання того що мені потрібно, що я описав.
Процедура виведена у процесі з назвою "тест" Є 2 співробітника id=692, id=316 з ролю "менеджер по продажам" яких повино змінювати якщо вибрані дод. поля однакові.
У процедурі є дія з вірними параметрами і НЕ вірними параматрами. Так от дія яка НЕ повина працювати, вона працює і змінює відповідального.
Питання актуальне!
Мене цікавий доопрацювання дії "Перемкнути відповідального залежно від ролі" !
дія працює лише якщо значення 2 полів (полів процесу чи контакту, співробітника) збігаються. приклад: є менеджери які відносяться до Київської філії та є які до Житомирської. Дія перемикає статус лише по тим співробітникам ролі, які мають дод поле контакту однакове з полем даного процесу.
[quote]
Полупан Сергій
Polupan писал/а:
https://askoart.1b.app/8095/
Ось процес для тесту параметрів даної дії.
Процедура виведена у процесі з назвою "тест"
Є 2 співробітника id=692, id=316 з ролю "менеджер по продажам" яких повино змінювати якщо вибрані дод. поля однакові.
У процедурі є дія з вірними параметрами і НЕ вірними параматрами.
Так от дія яка НЕ повина працювати, вона працює і змінює відповідального.
[/quote]
Питання актуальне!
Мене цікавий доопрацювання дії "Перемкнути відповідального залежно від ролі" !
дія працює лише якщо значення 2 полів (полів процесу чи контакту, співробітника) збігаються.
приклад: є менеджери які відносяться до Київської філії та є які до Житомирської. Дія перемикає статус лише по тим співробітникам ролі, які мають дод поле контакту однакове з полем даного процесу.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар