Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня. Чи є якась дія яка дозволяє повністю видалити з бази даних видалені контакти?
Якщо немає, то скільки буде коштувати допрацювати дію в автоматизацію ?
Доброго дня. Чи є якась дія яка дозволяє повністю видалити з бази даних видалені контакти? Якщо немає, то скільки буде коштувати допрацювати дію в автоматизацію ?
Доброго дня. Віддалені контакти використовуються системою, наприклад такими можуть бути розробники, відповідно видаляти їх повністю не можна. Як так сталося, що Ви бажаєте видалити своїх лідів із системи?
Доброго дня. Віддалені контакти використовуються системою, наприклад такими можуть бути розробники, відповідно видаляти їх повністю не можна. Як так сталося, що Ви бажаєте видалити своїх лідів із системи?
Не всі контакти в системі корисні. Наприклад хтось пише у вайбер чи телеграм і створюється контакт, потім він об'єднується з основною карткою клієнта і видаляється. Так от таких контактів в системі накопичується ціла купа.
Не всі контакти в системі корисні. Наприклад хтось пише у вайбер чи телеграм і створюється контакт, потім він об'єднується з основною карткою клієнта і видаляється.
Так от таких контактів в системі накопичується ціла купа.
Мені не подобається ця ідея, після видалення контакту дуже багато речей, які виховують на id цього контакту може зламатися. Я не бачу сенсу робити, щоб видалити 1000 контактів з Вашої системи.
Мені не подобається ця ідея, після видалення контакту дуже багато речей, які виховують на id цього контакту може зламатися. Я не бачу сенсу робити, щоб видалити 1000 контактів з Вашої системи.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар